Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek már használhatok...

Szerintetek már használhatok szempillaspirált, vagy még ne?

Figyelt kérdés
Hatodikos vagyok. Szempillaspirált úgy szeretnék használni,hogy max 2x-3x húzom át a szempillámon,és hogy ne legyen feltűnő,csak látszódjanak a szempilláim

2015. szept. 8. 14:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!:) én is úgy gondoltam hogy suliba max.nyolcadikba (talán 7) még csak próbálgatni szeretném,hogy mi,hogy álll.A mi sulinkban viszont már az évfolyamtársaim is fullra ki vannak sminkelve meg az osztálytársaim is.szerintem egy kicsit visszataszító,kicsiknek nem áll jól...
2015. szept. 12. 08:55
 12/16 anonim ***** válasza:

Csodálom, hogy ezt nem tiltják. Nálunk már azt, akin a halvány szemhéjpúdert kiszúrták, le kellett mosnia azonnal. Pedig nem keresztény suli volt.

Végül is próbálkozhatsz vele, alkalomra, de suliba szerintem még nem kell. :)

2015. szept. 12. 17:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2015. szept. 12. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Én emlékszem, hogy először hatodikos koromban sminkeltem. Jobban mondva az egyik barátnőm szemceruzával kihúzta az alsó vízvonalamat. Utána néha-néha én is kihúztam, plusz spiráloztam. A ballagási képemen is csak ezek voltak rajtam. Aztán amikor gimis lettem, akkor kezdtem komolyabban sminkelni. Most végzős vagyok és kozmetikusnak tanulok:)

(azért írtam ezt le, mert azt akartam ezzel elmondani, hogy magamtól én nem kezdtem volna sminkelni gimis koromig - amúgy nálunk sem lehetett erősen sminkelni a suliba, de néha tettem fel egy-egy erősebb szemhélypúdert, csak a "lázadás" végett:D)

2015. szept. 13. 09:42
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!:))
2015. szept. 13. 22:27
 16/16 anonim válasza:
0%
nálunk volt egy lány aki 7.ben festette magát,és minden fiu lek**vázta
2015. szept. 20. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!