Mit gondoltok a színes kontaktlencséről?
Én jelenleg szemüveges vagyok, de inkább kontaktlencsében gondolkozom. A szemüvegekkel az a bajom, hogy sehogy sem áll jól (szerintem). Mindenki más azt mondja "jól áll meg szép vagy" stb. -.-' tulajdonképpen nem is a szemüveg a bajom, szeretnék kék szemeket.... szeretnék a barna szememből kéket varázsolni. Ja egyébként a korom miatt is írtam egy ilyen kérdést. 14 éves Lány vagyok. Mit gondoltok? És ha valaki visel is lencsét, mik a tapasztalatai? Ti milyet használtok?
Hogyan kell felhelyezni, levenni stb. , és melyik a legjobb. Az éjjel-nappali fajta, a nappali.... az 1x használatos, a havi, a 3 havi, vagy az éves? van egy pár :D (Még annyi, hogy szerintem jól állna a kék szín :-)Válaszokat előre is nagyon köszönöm! :-)
Szia!
Már nagyon sok hasznos választ kaptál, úgyhogy én csak annyit tennék hozzá, hogy először egy optikussal írass fel lencsét, és ha elfogy a neten rendelj, mert sokszor fele annyiba kerül. www.kontaktlencse.lap.hu sok webáruház van, nézz körül, hogy mit árulnak és mennyiért. Egy példa: az én lencsém egy dobozzal a visionexpressben 9000 ft, a webáruházban 5600ft.
utolsó előtti vagyok:)köszi utolsó.az enyém 5000-rel olcsóbb lenne ha neten rendelném. Bár csak 3 helyen néztem meg:)
köszi:)jó h kb.10 év után megtudok ilyen spórolást is:DDD
Jajj de aranyosak vagytok :D
nagyon szépen köszönöm a válaszokat :-)
19:17- hosszú de NAGYON HASZNOS válasz volt ;-) Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek!! :-)
a hosszú válaszoló vagyok:)
szerintem felesleges a szemészedhez menni.
csak egy optikába menj, kérj időpontot az orvoshoz, az a legjobb megoldás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!