Szerintetek piercing hány éves kortól elfogadható?
Figyelt kérdés
Most megyek 6 osztályos gimibe, nem mostanában szeretnék mert tudom hogy még korai, de egy lazább gimiben szerintetek hány éves kortól fogadják el a visszafogottabb piercingeket?2015. aug. 29. 12:37
1/10 anonim válasza:
Most ballagtam gimiből de max ha 3 emberen láttam piercinget azis csak ilyen oldal az orrunkon volt( az a sima pötty) am.szerintem 16-tól kb.
2/10 anonim válasza:
én 10.ben szúrtam az orromba, érettségi közben meg a nyelvembe, mert nem bírtam a feszültséget. vicces egy dolog. őőő ne siesd el, 16-17-18 évesen mondjuk azért már el lehet dönteni milyen részedbe szeretnél ékszert, de nem kell túlzásokba esni mert a végén tele leszel lyukakkal. én 16 voltam és nem szóltak be szóval szerintem is onnantól felfele :)
4/10 anonim válasza:
nekem most lett átszúrva a köldököm, de a fülem 5x kivan szúratva ,de nem porcba:) szerintem 15-16tól már elfogadható
16/L
5/10 anonim válasza:
Nekem 12 éves korom óta van!Kit érdekel,hogy hány éves kortól elfogadható?! Ha tetszik,csináltasd meg.
6/10 anonim válasza:
12 evesen egy taknyos kolyok vagy es nevettseg targyava valsz (meg a szuleidrol is megalkotnak egy velemenyt) "nezd a kis csitrit . menozni akar egy piercingell hahaha.gyis egy csicska" ez az atlag velemen kisiskolas csipas kislanyokrol es kisfiukrol, es nem irigyseg, azoktol hallom akiknek ugynacsak van, csak ok epp 20-21 evesek es nem 12.
7/10 anonim válasza:
Én se 12 vagyok már,hanem 18,de mindegy! :D
8/10 anonim válasza:
biztos jo velemennyel voltak rolad meg szuleidrol akik ismernek...
9/10 anonim válasza:
Téged ez mit érdekel,hogy milyen véleménnyel voltak rólam? Inkább foglalkozz magaddal,ne másokkal!
10/10 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek kérlek! Nem azt mondtam hogy most szeretnék, de hidd el hogy azért aki 13 éves az nem taknyos kis senki... nem mondom hogy már annyi mindent letettem az asztalra, de nem kell minket sem piszkálni.. mert mi is ugyanúgy gondolkozunk (már aki) és mi is intelligensek vagyunk (persze nem mindenki, de én magamat még annak is tartom)
2015. szept. 6. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!