Szalonban, mennyit lehet egyszerre tágítani a fülön?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy 10-15 mm-es fültágítót, de erről sajnos sehol sem találtam hasznos információt. Sok helyen keresgéltem, és úgy olvastam, hogy mindenki magának tágította, valamint a Westend Tattoo & Piercing vállalja 2 mm-ig. Onnantól ránk bízzák. YouTube-on láttam videókat, hogy a gyereknek szikével vágtak ki a füléből, és így egyből tudták (kis nehézségekkel) 15 mm-ig tágítani a fülét, de ilyet csinálnak Magyarországon is? Ha igen, akkor hol?
(Ez egy kérdés. Aki a véleményét/nemtetszését szeretné kinyilvánítani, kérem ne itt tegye)
Előre is köszönöm!
2015. aug. 28. 22:18
1/4 anonim válasza:
Jó kérdés,hogy mennyiért nem tudom de szerintem ne vágasd szét a füled. Inkább légy türelmes és 1-2 mm-ként tágítsd.Hátha időközbe meggondolod magad és kiszeded akkor nagyobb rá az esély hogy összehúzódik. Nekem volt 6 mm fültágitóm. Szereztem olyan tüske szettet.
2/4 anonim válasza:
....és kiszedtem és lassan huzúdik össze.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam, de az a gond hogy fiú vagyok és nem igazán szeretnék fülbevalót. De akkor úgy látom muszáj lesz.. Köszönöm a hasznos választ, ment is a zöld pacsi :)
2015. aug. 29. 22:43
4/4 anonim válasza:
Büdös seglyuk vagy...
Egy hatalmas seglyukad van te ,ri..nac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!