Tudtok mondani valami jó korrektort ami árban is jó?
A Catrice nem porállagú, hanem krém, üsd be a google-ba és meglátod.
Amúgy a kremmania.hu oldalán böngészgetve találsz róla véleményeket, árat, kiszerelést és lelőhelyeket. :)
Nekem is ez van, ecset nélkül is fel lehet vinni.
Catrice Camouflage! Az egyetlen korrektor ami ér is valamit, nekem. Abszolút megéri, kis tégelyben van, és krém. Szépen lehet vele dolgozni.
Miss Sporty termékeket utálom, szerintem nem nagyon gagyi, lehet csak nekem nem jó, de már több dolgot próbáltam tőle.
Szem alá jobbak a folyékony állagúak, mivel a krémes, waxos korrektorok hajlamosak kiemelni a száraz területeket, és a legtöbb embernek a szeme alatt száraz a bőr. Szerintem könnyebb is folyékonnyal dolgozni, gyorsabban eldolgozható, és kevésbé ül meg a szem alatti redőkben.
Épp ezért amit itt említenek Catrice Camouflage cream jó korrektor, de inkább foltokra, egyenetlenségre ajánlanám, szem alá pedig szerintem jó a Maybelline fit me korrektor, ez sajnos nálunk nem kapható, de netről rendelhető pl az iparfumeria.hu-ról.
Egyébként a Maybelline és L'oreal termékek elég jók, azok között nézelódj.
Ha pedig valami nagyon tutit akarsz, akkor Clinique airbrush korrektorját ajánlom, viszont az egy iskolás pénztárcájának elég megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!