Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Claires ékszerek megérik az...

Claires ékszerek megérik az árukat?

Figyelt kérdés
Milyenek az ékszerek? Mennyire tartósak? Megérik az árukat? Ha nem hol érdemes vásárolni ékszert?
2015. aug. 26. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem idáig 2 nyakláncom volt tőlük de mindegyik egyszer használható volt.. Szétestek/elszakadtak stb.. Attól függ milyen ékszert akarsz.. Ha nyakláncokat akkor írj mert kb mar mindenhonnan vettem pár nyakláncot és tudok véleményt mondani:)
2015. aug. 26. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
NEM.Szétesnek,elkopnak egyből,nem sokkal többért pedig lehet ezüstöt venni.
2015. aug. 26. 11:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Nyakláncot szeretnék venni, ilyen szép mutatós darabokat ami mostanság divatos. 1 láncot kaptam ajándékba és annyira feldobja a szettet, hogy szeretnék még párat venni. Kedves első érdekelne mindenről a véleményed :)
2015. aug. 26. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Dehogy érik meg az árukat! Az ott árult ékszerek felét egyébként az ebay-ről is be lehet szerezni, csak míg az üzletben 2-3000 Ft-ért adják, addig az ebay-en 1 max. 2 dollárért. És TELJESEN ugyanarról az ékszerről van szó.

Pár hónapja a tesómmal bementünk és ott mutogattam neki, hogy ez is ebay-ről van, meg ez is, meg ez is, meg az is...

2015. aug. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!