Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » FONTOS! Milyen közös karkötőnk...

FONTOS! Milyen közös karkötőnk legyen?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nagy Twilight rajongók vagyunk és szeretnénk olyan karkötőt,ami a azt is kifejezi,hogy szeretjük magát a filmet,könyvet stb meg a barátságunkat is.

Arra gondoltam,hogy valami olyasmi kéne,amit a filmben is viselnek és nagyon jellemző,de nem kell rá sokat költeni!

Van valami ötletetek?

Nekem először ez jutott eszembe,csak az a baj,hogy már mindenki ilyet hord!

[link]

Mondjuk ezt csak úgy képzeltem,hogy ilyenből egyet és nem ennyit!

De ha más ötlet nem lesz,akkor marad ez!

Akinek van valami más ötlete,hogy mi lehetne ilyen jellemző karkötő az írjon,esetleg linkelhet is!

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv!

2010. márc. 10. 18:54
 1/2 anonim ***** válasza:

van direkt twilight karkötö, gyűrű stb.. meg lehet rendelni vateráról de szerintem más oldalról is :) belinkelek neked párat:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

sima medál:

[link]

[link]

[link]

nem linkelem be az összeset mert van egypár , de ha beírod hogy twilight kiad egy csomó mindent :)

2010. márc. 10. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi szépen,nagyon aranyos vagy!

:D

üdv!

2010. márc. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!