Milyen deo a legjobb?
Figyelt kérdés
márka, ár, deo vagy kenős?2008. szept. 7. 16:07
11/16 anonim válasza:
Én is rengeteget kipróbáltam, és az Avonos vált be a legjobban egészen a múlt hónapig, amikor felfedeztem a Nivea (lila színű üvegbe van) deót. Azóta csak azt használom, az illata nagyon szolíd, kellemes és egyállalán nincs izzadságszagom tőle. Egyébként szerintem mindenkinél más-más hatást váltanak ki ezek a deók. Ki erre, ki arra esküszik.
14/16 A kérdező kommentje:
köszi :D
tudom hogy mindenkinek más válik be de mivel van aki ugyan azt használja így azt megpróbálom hátha az válik be.
2008. szept. 9. 20:39
16/16 anonim válasza:
Nivea pearl nagyon jo kellemes ilat a fujosa is tart sokáig és nincs izzadság szagod töle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!