Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ezüst nyaklánc tisztítása így?

Ezüst nyaklánc tisztítása így?

Figyelt kérdés
azt hallottam hogy ugy kell házilag tisztitani az ezüstöt hogy alufoliával bélelünk ki egy tálat beletesszük az ékszert öntünk rá forrovizet és kb két evökanál ecetet! ez beválhat, mármint ha meg is tisztul az ékszer akkor nem tesz kárt benne? 925 ös ezüstnyakláncrol van szó! olyan ember válaszoljon aki ért is hozzá ha lehet
2015. aug. 22. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy ékszerész de nekem anyum az ezüstláncomat fogkrémmel tisztította meg. Működött :) de azért mindenképp nézz utána
2015. aug. 22. 23:59
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szódabikarbónával többre mész :) vizezd be az ékszert, dörzsölt át szódabikarbónával, mosd le és kész is :) szép fényes lesz, én mindig így tisztítom a sajátjaimat.
2015. aug. 23. 00:24
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
én is a fogkrémre szavazok, teljesen jó. :)
2015. aug. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!