Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kezdő műkörmösként el tudok...

Kezdő műkörmösként el tudok helyezkedni? Mennyit keres egy kezdő műkörmös?

Figyelt kérdés

Tanár vagyok, és mivel normális jövőt nem látok ebben a szakmában, szeretnék váltani. A műkörmözés mindig is érdekelt. Eddig (most már kb 2 éve) otthon csináltam magamnak, és szeretném rendesen, esetleg szépségszalonban csinálni (jelentkeztem tanfolyamra). Sokan mondták már, akik látták a körmeimet, hogy ügyes vagyok, van készségem hozzá. Érdekelne, hogy mi a véleményetek. Ki mennyit keresett, amikor elkezdte a műkörmözést? Mennyi idő alatt lehet kiépíteni egy rendes vendégkört? Mi kell ahhoz, hogy az ember igazán ismert és látogatott legyen (a reklámozáson és folyamatos továbbképzéseken kívül), és teljes állásként ezt végezze?

Előre is köszönöm a válaszokat!

#fizetés #kezdő műkörmös
2015. aug. 21. 20:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Sok idő, sok pénz, hatalmas alázat kell. Baromi nehéz elindulni, de ha ki tudod ülni, és van elég anyagi tartalékod, akkor kb egy év alatt már egy biztos vendégkört össze lehet rakni, akikből marad némi pénzed.
2015. aug. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!