Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek sok ennyi smink...

Szerintetek sok ennyi smink mindennap suliba 14 éves lánynak?

Figyelt kérdés
smink: alapozó,korrektor,műszempilla (olyan, ami 1-2 hónapig fent marad, aludni is lehet benne, nem kell leszedni), vékonyan szemtus felülre.
2010. márc. 9. 19:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
68%

egyetértek az előttem szólóval.

egy 14 évesnek még elég lenne szájfény meg szempillaspirál.

mondjuk manapság ilyen korban a lányok már discoba járnak és a mosdókban ba.sznak.

2010. márc. 9. 22:49
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

Én 14 évesen meg sem tudtam különböztetni a tust a szempillaspiráltól.... Ne akarjatok olyan hamar felnőni!

Nincs rondább, mikor egy szép, fiatal kislány sminkkel rondítja magát... talán csak az, amikor 50 éves mama akar 20 éves lenni... szóval: sok! 29/N

2010. márc. 10. 12:24
 13/28 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

szerencsére nem vagyok az a fajta bulizós tini :) hú, most hirtelen nem tudok mit írni :D azt tudom, hogy jobb lenne a spirál a műszempilla helyett, de csak azzal szépek a pilláim. és tényleg nem hosszú. olyan, mintha be lenne spirálozva, talán kicsit dúsabb. szájfényeket, rúzsokat utálom, szóval ezek szóba sem jöhetnek :) alapozót pedig már írtam, miért kell. szoktam ápolni a bőröm, de egyelőre ezzel néz ki normálisan az arcom, remélem később elhanyagolhatom. irigylem azokat, akiknek semmi gondjuk a bőrükkel. tust sem használok túl gyakran :) a ceruza nálam elkenődött, a tus viszont nem, több ideig szebb marad, ezért használok tust, ha használok. :)

még nyugodtan lehet írni :) szívesen olvasom őket.

2010. márc. 10. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:
A műszempillát még megértem ha buli van vagy valami.., de iskolába azért tulzás :D a többivel nincs baj :D
2010. márc. 10. 15:28
 15/28 anonim ***** válasza:
Tudsz linket küldeni a műszempilláról? mert úgy természetesen nem tom elképzelni, amúgy meg nem sok sztem ez a smink, de a tust hanyagolhatnád...
2010. márc. 10. 17:39
 16/28 anonim ***** válasza:
44%
elkényeztetett pic.sa vagy ha engem kérdezel ^^
2010. márc. 10. 18:11
 17/28 anonim ***** válasza:

annyira utálom azokat akik ennyi alapján azt mondják hogy elkényesztetett pi.csa vagy -.-

ne legyetek már ennyire felületesek!

szerintem ha nem hosszú nagyon a műszempilla akkor ok, és tusból tényleg csak kicsit. :)

én megértem az alapozót és a korrektort is mert a legjobb barátnőmnek is nagyon rossz a bőre szegénynek és mindig ezeket használja. :)

szóval szerintem nem sok, de ne vidd túlzásba. :)

2010. márc. 10. 22:33
 18/28 anonim ***** válasza:

Szia!

korrektor: oké, szükséges, ha zavarnak a bőrhibáid

alapozó: ha természetes hatást kelt, és nem úgy néz ki hogy látszik, hogy alapozózva vagy, nem maszk hatású, akkor még az is oké, bár nem hiszem, hogy szükséges lenne az alapozó.

műszempilla: szerintem felejtsd el... tök fölösleges, ha veszel egy JÓ szempillaspirált, ami hosszabbító hatású esetleg dúsító is, akkor azzal tökéletes eredményt érhetsz el. buliba feltetetheted, de ne hord mindennap... ki fog hullani tőle a szempillád, ezt egy kozmetikus mondta nekem... szóval hanyagold.

tust szerintem cseréld le egy jobbféle ceruzára, 14 évesen nagyon cicás leszel tőle. az iskola r.bancának fognak nézni... akárhogy van kifestve vele a szemed.

Elmondom neked, hogy én 16 éves vagyok, osztályomba 36an vagyunk, 18lány 18 fiú.. majdnem minden lány festi a szemét, SZEMCERUZÁVAL, pedig ők is 16-17 évesek (legtöbbjük most tölti majd a 17-et), szóval ráérsz te még a tussal. buliba, ahol fontos hogy tartósabb legyen, használj tust, de szerintem jobban jársz egy jó szemceruzával.

2010. márc. 11. 17:09
 19/28 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, tanácsokat :)

pont tegnap lett leszedve a műszempillám. :D egyébként, csak most próbáltam ki, de többször nem fogom használni, és mint hogy az egyik válaszoló írta, keresek egy klassz szempillaspirált. :) a tusnál viszont maradok, mert nagyon szép fekete színe van annak, amit használok, illetve sokkal tartósabb. az egyik válaszoló azt írta, elkényeztetett vagyok, nem tudom, hogyan tudta ennyiből kivenni, de ha leírná azt megköszönném! ;) várok további véleményt :)

2010. márc. 11. 19:52
 20/28 anonim ***** válasza:
Szia! Hát így elsőre tényleg soknak hangzik egy kicsit...De ha természetes hatása van, akkor szerintem végülis nem sok:) Lehet nagyon szépen és igényesen sminkelni. Ne foglalkozz azokkal, akik egyből lehurrognak... Szerintem semmi probléma nincs azzal, ha egy lány ad magára, sőt...akik meg egyből beszólnak, azok tuti igénytelen csajok lehetnek... És én a helyedben nem térnék el a műszempillától, szerintem sokkal kényelmesebb, főleg ha tényleg olyan sokáig tart és szép, és ráadásul nem kell minden nap lemosni..:)
2010. márc. 11. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!