Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Industrial piercinget szeretné...

Fanni Thököly kérdése:

Industrial piercinget szeretnék! Mennyire fáj? És muszály szúratni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Fáj...nagyon...és igen, csak szúratni lehet, mivel a tűvel egyszerre készül el a lyuk az ékszernek.
2015. aug. 5. 21:55
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen, megérzed, az biztos. Mondjuk, számomra viszont csak kellemetlen (egyik sem járt fájdalommal). :) Én azt mondom, simán ki lehet bírni (ha nem olyan a fájdalom tűrésed, akkor is), és ha profi csinálja, tök hamar elkészül! ;)

Egyet értek az első válaszolóval, csakis szúrni lehet (én egyébként el sem tudnám képzelni máshogy), és pontosan, együtt készülnek a lyukak. :D

Hajráá, nem lesz vele gond, csak légy határozott és ne félj tőle! ^^

2015. aug. 6. 14:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyik sem járt OLYAN fájdalommal * (második vagyok, csak kihagytam ezt a szót, de fontos hogy ott legyen, mert természetesen én is megéreztem rendesen). Bocsi ^^
2015. aug. 6. 14:51
 4/9 anonim válasza:
100%
Én jól bírom a fájdalmat,de elég fájdalmas(nagyon az), arról nem beszélve, hogy rengeteg idő mire begyógyul.Nekem majdnem fél év volt. Ráadásul könnyen beleakad a hajad,satöbbi.Szóval sok baj van vele. És igen,muszáJ szúratni. Egyrészt mert csak szúratni lehet,másrészt meg ez kevésbé roncsolja a szöveteket.
2015. aug. 6. 17:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok, nekem az industrial fájt eddig a legjobban, pedig több piercingem és tetoválásom is van.
2015. aug. 6. 17:17
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Nekem mindenki azt mondta hogy fú de fáj meg borzalmas, szerintem fáj, de túl lehet élni, olyan égető érzés, viszont szerintem a második (a feljebb lévő) nem fáj jobban. Viszont ha sok a babahajad megszívtad. Nekem mondták hogy tűrjem el a hajam pár hétig de a kis szálak folyton rátekerdtek és mikor azt le kell húzni onnan...

Szóval meguntam és felnyirattam azon az oldalon, nem bántam meg, nagyon tetszik így :D

2015. aug. 7. 19:45
 7/9 tegnapholnapma válasza:
100%

Porc, szinte nincs vérellátása, ezért nagyon nehezen gyógyul. Nekem több, mint fél év volt.

Igen, muszáJ :) szúratni.

2015. aug. 8. 08:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
ha nem bírod a fájdalmat nem ajánlom. talán nem is a szúrás, hanem az utána lévő hónapok, amikor nem tudsz rajta aludni, gennyezik egyfolytában, fáj, belekapsz, beakad vmibe, stb. kifejezetten bírom a fájdalmat, de amikor beakadt valamibe azért azt megkönnyeztem néha..
2015. aug. 8. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnéd akkor nem vészes, picit fáj de nem kibírhatatlan. Most csináltattam 1 hónapja. Muszáj szúratni mert lövetni nem tudsz olyan vastag lyukat mint a piercing mérete. Nyugi én is paráztam de 2 perc és kész, nem lesz semmi gond.:) inkább a gyógyulás vesz igénybe több időt.
2015. aug. 12. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!