Csak nekem fáj mikor töltik a szempillám? (3D)
Figyelt kérdés
Csomószor a pillásom amikor tölti a pillám nagyon fáj mikor összeragad és véletlen kihúzza a sajátomat mert ugyebár összeragadva nem maradhat, de akkoris sírni tudnék, tudom nem egetrengető problema de engem érdekel, h váltsak pillást vagy más is járt már így ?2015. aug. 4. 21:09
1/3 anonim válasza:
Hát nem nagyon szabadna annak összeragadni...
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt, hogy véletlen összeragadt egy olyan pillával, amire nem akart ragasztani. Nem kellemes érzés, nyilván fáj, de ha kínszenvedéseken mész keresztül, amíg felteszi, akkor próbáld ki másnál, aki más technikával csinálja. Utána is rossz volt, vagy csak a töltés alatt?
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, vagy veletlen belecsipett a szemhejamba, vagy megszurt, de mar sokkal ugyesebben csinalja es tenyleg ritkan akad valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!