Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy fiúnál, aki nagyon lányos,...

Egy fiúnál, aki nagyon lányos, mégis milyen smink állna neki jól?

Figyelt kérdés
Megszeretné tanulni is.
2015. aug. 2. 10:17
 1/5 A kérdező kommentje:
világosbarna haj, kék szem
2015. aug. 2. 10:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Fiún smink? Én még egyszer se gondolkoztam el ilyenen, de ki tudja.. Most viccen kívül, meleg a fiú?? Ha az is, szerintem nem kellene ilyen egyértelműen kimutatnia, hogy az, hiszen mindenhol elítélik majd, még ha alapból nem is látszik rajta.
2015. aug. 2. 10:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon lányos kinézetű. Csak lányokkal barátkozik.
2015. aug. 2. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
90%

Lányokkal barátkozik? De ettől ő még nem lesz lány. Nekem is inkább lány barátaim vannak, mégsem fordult meg soha a fejemben, hogy sminkeljem magam.

Lányos a kinézete? Ettől sem lesz lány, és ettől még nem kell lányként viselkednie.

Persze, ha transzvesztita, vagy transzszexuális, akkor sminkelje magát, de ez meg független attól, hogy alapjáraton hogy néz ki, és milyen neműek a barátai.

2015. aug. 2. 11:29
 5/5 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező, ha nem vagy valami rocksztár vagy popsztár, azt kel hogy mondjam te látens transzfesztita vagy!
2015. aug. 2. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!