Szerintetek szép a kék szempillaspirál?
Igen, nekem nagyon bejön. Kék,zöld,vagy barna szemű lányon is nagyon szexin tud kinézni!
28/ffi
Egy buliba el tudom képzelni,egy kék felső,vagy más kiegészítővel.Hétköznapokra saját magamon nem tudnám elképzelni,de láttam már szőke hajú lányt,kék csíkokkal a hajában,neki biztos jól állna:D
Ne törödj mások véleményével,ha tetszik,és nem túl kihívó,akkor használd:)
19L
Imádom! Régen volt türkizkék meg lila (ez itt nem a reklám helye, úgyhogy még véééletlenül sem Avon Color TrendXD). Imádom, mert feltűnő volt. De a sötétkék is szép, épphogy nem fekete, de mégis kék. Olyan elegáns:D
17L
Undorító.. legalábbis egy emberen láttam, rajta az.
Mindennap kék szempilla spirál, kék csillámpor, és kék szemhéjpúder. Akármilyen szinű ruha van rajta, ez a smink... hányinger elfog, ha ránézek. =/
De ettől függetlenül, neked lehet, hogy jól állna. Tudni kellene a szemszínedet, hogy milyen ruhát akarsz hozzá, milyen a bőrszíned, és, hogy más sminked akarsz-e feltenni mellé, ha igen, akkor milyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!