Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek szép a kék szempil...

Szerintetek szép a kék szempillaspirál?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 12:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Igen, nekem nagyon bejön. Kék,zöld,vagy barna szemű lányon is nagyon szexin tud kinézni!

28/ffi

2010. márc. 7. 12:40
 2/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szépek a színesek, a fekete, barna rendben van, de a többi már túl sok.
2010. márc. 7. 12:42
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is túl sok, valahogy olyan bután mutat a kék, lila stb. szempillaspirál a hétköznapokban. Jelmezbálban elmegy, ha illik a ruhához, de szerintem nem viselhető.
2010. márc. 7. 12:49
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Nekem sötétkék volt, és amikor néhanapján hsználtam, egyáltalán nem azt vettem észre a férfiakon, hogy undorodnának. A nők véleménye meg bizonyos okok miatt nem érint különösképpen:).
2010. márc. 7. 12:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Természetellenes..
2010. márc. 7. 12:59
 6/20 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik, akiken eddig láttam mind olyan közönséges hatást keltett.
2010. márc. 7. 13:10
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
Na igen, erről beszéltem...
2010. márc. 7. 13:57
 8/20 StephanieXx ***** válasza:

Egy buliba el tudom képzelni,egy kék felső,vagy más kiegészítővel.Hétköznapokra saját magamon nem tudnám elképzelni,de láttam már szőke hajú lányt,kék csíkokkal a hajában,neki biztos jól állna:D

Ne törödj mások véleményével,ha tetszik,és nem túl kihívó,akkor használd:)

19L

2010. márc. 7. 14:19
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

Imádom! Régen volt türkizkék meg lila (ez itt nem a reklám helye, úgyhogy még véééletlenül sem Avon Color TrendXD). Imádom, mert feltűnő volt. De a sötétkék is szép, épphogy nem fekete, de mégis kék. Olyan elegáns:D

17L

2010. márc. 7. 14:20
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Undorító.. legalábbis egy emberen láttam, rajta az.

Mindennap kék szempilla spirál, kék csillámpor, és kék szemhéjpúder. Akármilyen szinű ruha van rajta, ez a smink... hányinger elfog, ha ránézek. =/

De ettől függetlenül, neked lehet, hogy jól állna. Tudni kellene a szemszínedet, hogy milyen ruhát akarsz hozzá, milyen a bőrszíned, és, hogy más sminked akarsz-e feltenni mellé, ha igen, akkor milyet.

2010. márc. 7. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!