Köldök piercing?

Figyelt kérdés

Holnap megyek megcsináltatni és hát eléggé félek tőle...Mennyire fájdalmas? Anno lyukasztották kisebb koromban a fülemet (7-8 éves koromban) és hat emlékszem, hogy ott toropzékoltam annyira fájt:( Viszont ezt most nagyon szeretném megcsináltatni, de a fájdalom miatt elég bizonytalan vagyok. Tudnátok tanácsokat adni?

Főnix Tattoba csináltatom, Debrecenben.

2015. júl. 26. 21:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Érzéstelenitőt nem adnak, csak lidocain spray lesz, azzal nagyon fáj? Tompit valamit is a fájdalmon?
2015. júl. 26. 21:31
 2/4 anonim válasza:
Nekem is még anno kilyukasztották a köldököm,én is nagyon paráztam,de aztán mire oda került a sor már kész is volt. :D Nekem nem fájt.Te tudod a fájdalom küszöbödet... :)
2015. júl. 26. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem elég kicsi a fájdalomküszöböm, de egyáltalán nem fájt. Meg se éreztem. Én Budapesten csináltattam, de annyi volt, hogy lefújta jeges spray-vel, aztán mondta, hogy ad egy érzéstelenítő szurit, és utána jön a piercing. Nos, a piercingre hittem azt, hogy az a szuri, annyira nem éreztem semmit. Esküszöm, a vérvétel sokkal fájdalmasabb.
2015. júl. 26. 22:36
 4/4 A kérdező kommentje:
em csak lidocaint fogok kapni, ami nem szivodik be :(
2015. júl. 27. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!