Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Feltetetnétek? Lányok ha...

Feltetetnétek? Lányok ha nektek van műkörmötök, attól még tudtok tesizni, és még nem tört le tőle?

Figyelt kérdés
Műkörmöt akarok,de félek hogy tesin letörik,mert kézilabdázni tanulunk.Viszont csak kétszer van egy héten.
2010. márc. 5. 19:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Húú, az a kép tényleg nagyon szép:) Olyat akarok!!
2010. márc. 5. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha azért akarsz hogy megerősödjön és hogy nőjön, ne szakadozzon be akkor ne rakass fel. Ha porcelán vagy zseléset csináltatsz akkor még jobban le fog töredezni, ha egyszer azt elkezdted már nem tudod abbahagyni, vagy ha igen akkor jó sokáig kell várni mire normálisan visszanő. Vannak olyan körömlakkok amik erősítik meg fényesítik stb. olyat használj. Én tapasztalatból beszélek, másrészt ezt elég sok körmös mondja.

Nekem mindig hosszú körmeim voltak, de tesin így is sokszor le szokott törni röplabda, kézilabda közben.

2010. márc. 5. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Úr isten, hogy itt milyen kretének vannak. Attól, hogy valaki csóró, és nincs pénze műkörömre, vagy netalán nem tetszik neki, nem kell azókat leszólni akinek bejön.

Nekem középsuli 9. osztályától van műkörmöm és egy kezemen megtudom számolni, hogy hányszor tört le a 4 év alatt. Szerintem csináltass de tényleg ne nagyot mert az könnyebben törik és balesetveszélyes. 21L

2010. márc. 5. 20:28
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem egy centis sajátom van, ami igenis a műkörömtől erősödött meg, tehát nem értem honnan jön mindenkinek, hogy tönkremegy csak tőle.

Szerintem csináltass, csak ne óriási körmöket.

Amúgy nekem ebben az évben csak egyszer tört le tesi miatt, az is röpi közben volt.

2010. márc. 5. 21:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Csak egy kicsit tetess fel, ha annyira szeretnél, és kocka véggel. Így nem esik senkinek sem bántódása, ha véletlen belekapsz. Mivel kicsi a mérete, nem fog beleakadni a labdába sem, de ha mégis, akkor sincsen semmi. Ennyi is beleszokott néha. Azt tudnod kell, hogy alatta valóban nő a körmöd, viszont annyira vékony, hogy rendszeresen be illetve le törik. Gondold meg.
2010. márc. 5. 22:25
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem tesin semmi bajom nem volt vele!

De szerintem se nagyot csináltass! Nekem nagy volt, beleakadt valamibe és leszakadt, utána több hétig borzasztóan fájt a körmöm

2010. márc. 6. 19:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk lehet h jó helyen kéne csináltatni,és akk nem törne le :P :D

Nekem is van,most direkt megmértem Nektek,Nekem 1,5 cm kb.,és egyáltalán nem zavar. :D meg lehet szokni. :)

Ha nagy körmöd van,megszokod,h mindenhova előbb ér oda a körmöd,épp ezért vigyázol is rá...

Mi is röpizünk,szinte minden tesin heti 3szor,de rájöttem,h úgyis lehet játszani,h ne törjön le.

Először persze ne nagyot csináltass,mert meg kell szoknod,Nekem is először kisebb volt. :)

Próbáld ki,szerintem nemfogod rágni,mert az már télleg gáz lenne,ha a műkörmöt lerágnád xD meg biztos szépre csinálják meg,nem lesz szíved elcsúfítani azzal h szétrágod :)

Ja,és egy jótanács... szerintem ne kocka végűt csináltass,mert már rég nem divat,és nem is mindenkinek áll jól...akinek széles körömre rakják fel,annak lapátkörme lesz tőle... ma már annyi fajta van...biztos találsz vmi szépet :)

2010. márc. 6. 21:16
 18/19 anonim válasza:

Mindenféleképpen csak ajánlani tudom :)

14 éves vagyok, és nekem is van műkörmöm... semmi baj nincs vele tesin, pedig voolt már nagyon hosszú körmöm :)

"csak ésszel kell játszani" :)

2010. márc. 7. 13:53
 19/19 A kérdező kommentje:
Volt már műkörmöm nyáron,szóval megszoktam,csak leszedettem a tesi miatt,de szerintem most visszafogom tetetni.A műkörmöt nem rágtam annyira nem vagyok hüly.e ,mert az tényleg gáz lenne.
2010. márc. 7. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!