Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek róla?

Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Igaz, még csak 12 éves vagyok,de elég sok pattanásom van és havonta járok kozmetikushoz is. De a suli közeledtével valamilyen szinten ha éppen nem MegyeK kozmetikushoz és kinő rajtam pár "agresszív patti " elszeretném rejteni őket. Sok jót hallottam a catrice camuflage (biztosan helytelenül írtam le csak egy baratnomtol hallottam ) correktoráról. nektek ez mennyire vált be ? Vagy tudnátok valamilyen olyan korrektort ajánlani ami nektek használt, vagy bevált ha lehet akkor azt is írjátok le hogy hol vettétek előre is köszi

2015. júl. 20. 22:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem van. Ha passzol a színe megéri megvenni. Amúgy pattanásokra mindenképpen próbáld ki a Tulasi teafaolajos szappant. Azért ezt, mert teljesen bio és jobb illata van mint a többinek. Nem annyira drága és csodákra képes! Én még használom a Dr. Organis teafaolajos krémjét is.
2015. júl. 21. 12:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Legjobb korrektor😍 csak az a baj,hogy nekem a legvilagosabb is sotet alapozo nelkul :') de nagyon jol fed!! Ha alapozo utan hasznalod,akkor tokeletes vegeredmenyt ad!:)
2015. júl. 21. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!