Egy BB krém vagy két korrektor?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban? Egy folyékony korr. pulsz egy camouflage vagy egy BB krém? Kb ugyanannyi lesz árban.:)2015. júl. 16. 12:37
1/2 anonim válasza:
Attól függ neked melyikre van szükséged, nekem 7 féle BB-m van, de nagyon ritkán használom bármelyiket is. Nyáron le is folynak szóval értelmét sem látom. Korrektort meg minden nap használok, szóval nekem az érné meg jobban.
2/2 anonim válasza:
Egy BB krém nem fed olyan jól.
Viszont a korrektor elüthet az arcszínedtől, ami feltűnő lehet, ha kis területeken használod.
Legjobb lenne, ha 1 BB krémre, és 1 korrektorra is betáraznál. Nekem most Miss Sporty-So Clear tiftes korrektorom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!