Hogyan kell helyesen használni a szemhéjtust?
Figyelt kérdés
Esetleg képeket is tudnátok mutatni? A válaszokat előre is köszi.2008. szept. 3. 18:14
1/3 anonim válasza:
A szempilláid tövébe húzol egy vékony vonalat. Én belülről kifelé (a szemem sarka felé) szoktam haladni. Ha esetleg közben kifutsz, akkor egy festéklemosó krémmel átitatott fülpiszkálóval tudsz korrigálni.
2/3 anonim válasza:
Ezt az egy képet találtam, amin úgy ahogy látszik. Bár hétköznapra nem kell ennyire kihúzni, de ez már ízlés kérdés :) Én olyan közepesen szoktam.
3/3 anonim válasza:
az enyém ilyen
először mindig középről kezdem úgy húzom kifelé és aztán belül vékonyan,sok gyakorlást igényel az h szépen ki tudd húzni.remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!