Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehet elérni, hogy az...

Hogyan lehet elérni, hogy az alapozóm egész nap kitartson és melyik az a smink ami a legtovább tart?

Figyelt kérdés
Én az Avonosat használom a hab állagút..szeretem, de kb 1-2 órát tart csak aztán, mintha nem is tettem volna az arcomra semmit.
2010. márc. 4. 11:14
 1/7 anonim válasza:

ki fogsz nevetni, de próbáld ki: ha alapózora kis pudert teszel, majd hajlakkal finoman lefújod az arcod, akkor sokáig tart.

a hajlakkos fújást ne úgy értsd hogy tele fújod az arcod, csak kis permetet.

2010. márc. 4. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Szia! Minden az alapoknál kezdődik. Fontos, hogy bőröd típusának megfelelően tisztítsd meg az arcod és ezt követően szintén bőrödnek megfelelő krémet használj. 15perc után jöhet a sminkelés, mert ennyi idő kell a bőrnek, hogy felszívja a krémet (így nem az alapozót fogja). Már az alapozóak is van alapozója, szerintem jó ha használsz ilyet is (Avonban is van). Ha ragaszkodsz ehhez a márkához, inkább valamelyik tartósabb alapozóját rendeld meg. (Bár én nem voltam megelégedve az Avonos alapozókkal, mert nálam is hamar "tűntek".) Fontos, hogy púdert is használj, mert az fixálja az alapozót.

De ha mindezek ellenére mégis "fölszívódna", drogériákban lehet kapni sminkfixálót (van külön szemre, szájra, arcra).

Remélem, használható tanácsokat írtam!:-)

2010. márc. 4. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
12:22 vagyok megint. Az első válaszoló tippje is jó, de ha problémás a bőre, pattanásos lehet a hajlakktól. Sajnos, tapasztaltam.:-(
2010. márc. 4. 12:24
 4/7 A kérdező kommentje:
12:22es..melyik alapozót használtad az avonból és most milyet használsz? sminkelés előtt mindig megtisztíttom az arcom és krémet is teszek rá mielőtt bekenném alapozóval, de sosem vártam 15 percet..most akkor kelhetek korábban :D
2010. márc. 4. 13:28
 5/7 A kérdező kommentje:
ja, és púdert nem nagyon szeretek használni csak este ha megyek bulizni, mert napközben úgy érzem és látom mintha maszk lenne rajtam..
2010. márc. 4. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:

12:22-es vagyok. Az Avonból én is használtam a habállagút, a PW-t, matt hatást biztosítót stb. (Szóval sokfélét használtam, mert tanácsadónő voltam) Most jelenleg aloe verás terméket használok (biztos hallottál már a Forever-ös termékekről, na ennek van egy úgynevezett Sonja "márkája" ami csak sminkes cuccokat tartalmaz), és számomra tökéletes. Nagyon kevés kell belőle, hogy szépen takarjon, pedig elég gyakori nálam a patti. (És alkalmazkodik a bőr típusodhoz, száraznál hidratál, zsírosnál mattosít, nekem pl a pattit leszárítja.) Bár nem olcsó, de már 6hónapja használom, de még mindig rengeteg van benne.

De tudom még ajánlani a L'Oréal termékeit is.

A púdert én mindig ecsettel viszem föl, úgy hogy leütögetem róla a fölösleget és a nyakamra is teszek belőle.

2010. márc. 4. 14:18
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tanácsokat :)
2010. márc. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!