Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sminktetoválás. Tapasztalatok?

Sminktetoválás. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Hiába keresgélek a neten, minden honlapon ugyanaz van: milyen jó is a sminktetoválás. Saját magamnak szeretnék készíttetni, a felső és esetleg még az alsó szemhéjamat. Gondolom nem fájdalommentes. Kérdésem: meddig látszik meg a varrat?Mennyire hat természetesen? Attól félek,hogy kicsit görbe vonalú lesz, vagy nem teljesen a tövébe csinálja a kozmetikus. Akinek van szemhéj smintetoválása azoknak a véleményét, tapasztalatait várnám. 25/l Köszönöm
2010. márc. 3. 23:19
 1/10 anonim ***** válasza:
82%

Szia! Nekem van, szemöldök, felső-alsó szemhéj.

Hát nagyon fájt:) Ráadásul kétszer húzták át, másodjára akkor, amikor begyógyult a seb. Az kb. 1 hétig gyógyul, de csak az első két nap nagyon rossz, mert akkor még a szemed is könnyezik. Bepanthennel kell kenegetni, akkor gyorsabban szárad le a seb. Az enyém szerintem nagyon jó lett, pláne, hogy szinte semmi szemöldököm nem volt, és a szempillám is olyan színtelen, ezért most sokkal kifejezőbb a tekintetem. Nem lett görbe, mondjuk én nagyon profi csajnál voltam, te se menj akárkihez, még ha többet is kell fizetni egy kicsit, hidd el, megéri. Én örülök, hogy megcsináltattam.

2010. márc. 3. 23:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Már lassan 10 éve szinte mindennap kihuzom alul -felül a szemhéjam,tussal. De már annyira fárasztó,meg ugye napközben kopik.Mindenképpen megcsináltatom,és igyekszem profi kozmetikust keresni.
2010. márc. 3. 23:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyátalán nem fáj.Nekem csak egyszer kellett áthúzni. Én is azt javaslom, hogy nívós helyre menj. Én mondjuk kozmetikushoz nem mennék, nekem ott rosszak a tapasztalataim, de biztosan van olyan aki ért hozzá. Szóval nagyon nagyon nézd meg, hol csináltatsz. Ha olcsó, az már nem jó jel. Én 35-t fizettem négy éve.

A seb kb egy hét alatt tisztul le. Bepantent használtam rá. Ha a tetováló nem ügyes, és a festék is sz..ar, akkor a sötét szín kékre, vagy kékesszürkére fog kikopni, ilyet biztosan láttál már, borzalmasan igénytelen. Ha valóban hozzáértőhöz mész, akkor nem lesz görbe, nem rontja el.

Jól válaszd meg!

2010. márc. 4. 00:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. márc. 4. 01:28
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Én 1-2 éve elég elriasztó tapasztalatokat olvastam a Nők Lapja fórumán : többen leírták, hogy nekik a tetoválás nem lett egyforma, amit javítani sem lehet...

Vagy olyan, hogy pár hónap múlva "máshová vándorol" a rúzstetoválás vagy a szemöldök (elcsúszik, a nő szája szélesebb lett ezáltal, mintha elmaszatolódott volna... vagy a szemöldök-tetoválás más formájú lett)...

A topicokat is olyanok nyitották, akik (utólag) megfelelő kozmetikus kerestek, aki korrigálná a tetoválásukat.

Szóval, én nem csináltatnám meg!

A rosszul sikerült sminket le lehet mosni, de a tetoválást nem!...

Olyan is van, hogy valaki allergiás a tetováló festékre és iszonyatos fekélyek jönnek ki rajta és el sem múlik, míg nem tüntetik el műtéttel a bőre alól a festéket... (Ilyen a Pokrivschák Mónika bemondónővel történt pár éve.)

2010. márc. 4. 03:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de jó ilyeneket olvasni három héttel szemhéj-tetováltatás előtt... ^^'
2010. márc. 4. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem a szemöldököm van kitetoválva meg a felső szemhéjam.nagyon tetszik :D főként időspórolási szempontból.anyukámnak alul is kivan tetoválva de nekem az úgy nem tetszik.mondjuk én alapból nemszoktam alul úgy kihúzni a szemem.dehát kinek mi áll jól :D

19/l

2010. márc. 4. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az alsó és felső szemhéjam van kitetolválva. Alul egy vékony csík a szempillatövében, felül egy vastagabb tushatást keltő csík.

Gyönyörű már 15 éve :) Formailag és a színét illetően is :))

Fájni nekem is fájt, de én hiperérzékeny vagyok.De megérte :) Ébredés után rögtön szép fekete kontúrozott tűző tekintettel nézhetek tükörbe :))

2010. máj. 6. 04:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
a legutolsó vagyok. Azt elfelejtettem még az előbb, hogy kb 1 hét alatt kopik le a varr a szemről és ezidő alatt csak azzal a kencével szabad kenni amit a kozmetikustól kapsz.
2010. máj. 6. 04:31
 10/10 anonim válasza:
Akinek szemhéjtetoválasa volt van annak mennyi idő után kopott ki? Vagy ki se kopott?
2022. jan. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!