Mit gondoltok azokról a lányokról akiknek szép, rendezett, nem tövig vágott körmük van?
Az, hogy ápolt és igényes.
Viszont senki nem lesz költekező attól, hogy tiszta és normálisan formára reszelt körme van. Akkor is ápolt és igényes, ha rövid a körme, a lényeg, hogy ne legyen retkes, törött, beszakadozott.
A rendezett köröm nem egyenlő a műkarommal meg a géllakkal.
Miért lenne költekező és beképzelt? Ez ápoltság.
Persze ha az óriás műkarmokra gondoltál az más tészta, azok nem keltenek bennem jó benyomást.
De attól, hogy valakinek nincs műkarma még lehet szép, nem tövig vágott ápolt körme.
és hogy vagytok vele?inkább legyen egy kicsit hosszabb,persze nem 5 cm-s köröm,v legyen rövid?
csak azért kérdezek ennyi hülyeséget,mer nekem alapbol hosszabb a körmöm,és ha meghagyom kicsit egész ügyes kezem lesz,te sokan fintorogva nézik a körmeimet,pedig tényleg nem olyan hosszúak,ha szükséges akkor teszek egy képet rola
Szerintem nem a köröm hosszával van nálad a legtöbb embernek a baja, csak sokan nem igazán szeretik a mintás körmöket (hozzátenném, a piros-fekete manikűröd nem is mutatós, elég gagyinak tűnik ezen a képen). Nekem az első kép tetszik leginkább, azon gyönyörű, letisztult, ízléses a körmöd.
(bár nekem lenne ilyen, régen rágtam izgulás miatt, azóta sikerült leszoknom, de rétegekben töredezik...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!