Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok azokról a...

Mit gondoltok azokról a lányokról akiknek szép, rendezett, nem tövig vágott körmük van?

Figyelt kérdés
arra lennék kíváncsi,hogy mi a benyomásotok róluk,igényesnek tartjátok,vagy egy költekező,beképzelt lánynak?
2015. jún. 30. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy ápolt és igényes.

Viszont senki nem lesz költekező attól, hogy tiszta és normálisan formára reszelt körme van. Akkor is ápolt és igényes, ha rövid a körme, a lényeg, hogy ne legyen retkes, törött, beszakadozott.

A rendezett köröm nem egyenlő a műkarommal meg a géllakkal.

2015. jún. 30. 13:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Miért lenne költekező és beképzelt? Ez ápoltság.

Persze ha az óriás műkarmokra gondoltál az más tészta, azok nem keltenek bennem jó benyomást.

De attól, hogy valakinek nincs műkarma még lehet szép, nem tövig vágott ápolt körme.

2015. jún. 30. 14:00
 3/12 A kérdező kommentje:
természetesen nem műkörömre gondoltam,az legtöbb esetben ízléstelen(persze az is lehet szép),viszont az ápolt köröm alatt én a géllakkozást is értettem,mivel az (nekem) igényesebbnek tűnik,mert nem kopik olyan hamar,és (legalábbis az én tapasztalataim szerint) hamarabb elkészülnek
2015. jún. 30. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszik a gél lakk. Ha szépen el van készítve, nem lehet látni, hogy ez sima lakk vagy gél. Csak aki hordja, annak jobb, mert tartósabb.
2015. jún. 30. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem én a ronda, retkes töredezett és hosszú körmöket szeretem! Persze hogy úgy a jobb ahogy te írtad! :) Miért lenne valaki beképzelt ha nem ronda a körme? Csak a beképzeltek és a zombi kezűek vannak? Dehogy!
2015. júl. 1. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:

és hogy vagytok vele?inkább legyen egy kicsit hosszabb,persze nem 5 cm-s köröm,v legyen rövid?

csak azért kérdezek ennyi hülyeséget,mer nekem alapbol hosszabb a körmöm,és ha meghagyom kicsit egész ügyes kezem lesz,te sokan fintorogva nézik a körmeimet,pedig tényleg nem olyan hosszúak,ha szükséges akkor teszek egy képet rola

2015. júl. 1. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem irigyek, mert szép a kezed. Küldj képet.
2015. júl. 1. 11:18
 8/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ez nem egy olyan sikeres kép,de most épp ilyen a körömön

[link]

és itt egy régebbi,ahol igazábol nem is volt hosszu a körmöm de majdnem senkinek se tetszett

[link]

és ez egy hete készült,azóta megváltoztattam a körmeim formáját

bocs a tul sok képért

2015. júl. 1. 12:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a köröm hosszával van nálad a legtöbb embernek a baja, csak sokan nem igazán szeretik a mintás körmöket (hozzátenném, a piros-fekete manikűröd nem is mutatós, elég gagyinak tűnik ezen a képen). Nekem az első kép tetszik leginkább, azon gyönyörű, letisztult, ízléses a körmöd.

(bár nekem lenne ilyen, régen rágtam izgulás miatt, azóta sikerült leszoknom, de rétegekben töredezik...)

2015. júl. 1. 12:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs baj a méretével. Ha mintás persze hogy nézik. Én is nézem de csak azért hogy mit ábrázol. Bár én alapból nem szólok meg senkit a kinézete miatt. Ezekkel a körmökkel meló volt, tehát törődsz vele. Van akinek tetszik, van akinek nem. Ha nem is tetszik mindenkinek, még mindig jobb mintha ápolatlan lenne.
2015. júl. 1. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!