Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez télleg igaz? Nyelvpiercing

Ez télleg igaz? Nyelvpiercing

Figyelt kérdés
itt olvastam hogy egy hozzászoló barátnője gyulladás csökentőt szedett amikro nyelvpiercinget csináltatott és nem dagadt be neki,ez tényleg igaz lehet hogy nem dagad be ha gyulladás csökentőt szedünk?ha igaz mennyivel elötte kéne beszedni?
2010. márc. 2. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, nekem nincs nyelvpiercingem, viszont ilyen tapasztalatom nekem is van :)

Viszonylag friss (egy hónapos) volt a szájpiercigem, mikor iszonyúan begyulladt a mandulám - annyira, hogy nem tudtam rá gyógyszert szedni, csak az injekció segített. Habár egy hónapja szrattam akkor a számat, még erősen fel volt dagadva. Injekciót 3 napig kaptam, ami ugye jó erős gyulladáscsökkentő volt a mandulámra - és olyan csudimudira helyrerittyentette a számat a 3 nap alatt, hogy még :)

De ez mondjuk ilyen lóadagnyi gyógyszer volt, és nekem kellett is. Csak úgy nem ajánlom, hogy szedjél, mert aztán netalán ha majd kéne, akkor nem reagál rá a szervezeted, mert hozzászokik. A szépségért meg kell szenvedni, ha igazán akarod a piercinget, szerintem bírd ki azt a kis gyulladást :)

De egyébként meg egyénfüggő, hogy kinek mennyire dagad fel. Van, aki pl. nyelvpc-től beszélni se tud, van, aki meg se érzi.

2010. márc. 2. 19:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Én írtam. Barátnőmnek ízületi gyulladása volt, arra kapta a gyógyszert, és a kezelés közben megcsináltatta a pc-t. Több mint valószínű, azért nem dagadt fel neki. Amúgy pc előtt 1 héttel már szedte a gyógyszert, de nem kifejezetten emiatt, mint ahogy előrébb is írtam.
2010. márc. 2. 19:49
 3/3 anonim válasza:
Ki lehet bírni azt a 4-5 napot.Enni nem nagyon tudsz szúrás után,minden csipni fog ,de ki lehet birni.Én kibirtam mindenféle fájdalomcsillapito nélkül.
2010. márc. 3. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!