A masni gyerekes a hajban?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon tetszik, olyan szépek ezek a masnis csattok. Szerintetek hány éves korig kellene madnit gordani a hajba? Mi az a kor ami még elfogatható?2015. jún. 28. 21:43
1/8 anonim válasza:
Nem gyerekes, de kell egy stílus ahhoz, hogy hordani tudd és még jól is álljon ;)
2/8 opened paradise válasza:
Nekem tetszenek,de a két copf,meg ilyenek is...:D
3/8 anonim válasza:
Szerintem jók, csak arra figyelj, hogy ne túl csicsásat vegyél meg gyerekeset, különben szerintem nagyob jók, de az igaz, hogy ahhoz kell egy megfelelő stílus is ruhák, smink stb... Ha így csinálod akkor nincs korhatár.
4/8 anonim válasza:
Én 29 vagyok, már hordani nem merem, csak itthon viccből, de fiatalabbaknak nagyon szép tud lenni és általában jól állnak.
5/8 anonim válasza:
Én 18 leszek, és bármikor belerakok masnit a hajamba, csatokat is, meg hajgumikat is (mind a különböző üzletek gyerekrészlegéről vannak). Amíg neked tetszik és illik hozzád, na meg a ruhádhoz, addig szerintem nyugodtan felveheted, nekem még sose szólt be senki, hogy már túl idős vagyok hozzá (tény, hogy alapból is meglehetősen "gyerekesen" (kislányosan) öltözködöm, így a masni a hajamban már szinte fel se tűnik senkinek).
6/8 anonim válasza:
Kedves 29 éves!
Miért nem mered?
Meg azért függ, hogy hogyan néz ki, de nekem van olyan, amit simán fel merek tenni, baba arcom van, 24-nek néznek engem maximum. Frufrum is van, mert nekem tetszik. Alakom is sokkal jobb, mint a legtöbb tizenévesnek...
31/N
7/8 anonim válasza:
6.
Lehet hogy igazad van. :)
Csak valahogy nem látok sok embert masnival és akiket látok fiatalabbak mint én. De végül is... akinek nem tetszik az haladhat tovább.
29l
8/8 anonim válasza:
Na látod! Örülök, hogy meggyőztelek.
Mindig saját magadnak akarj elsősorban megfelelni.
Ha magadnak tetszel a többi kit érdekel?
Nem számít a kor.
Nézz bele a tükörbe és akkor meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!