Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 6000 ft-ból milyen órát tudok...

6000 ft-ból milyen órát tudok kapni? És hol?

Figyelt kérdés

2015. jún. 28. 15:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Olyat, am ia célnak megfelel egy ideig, de valószínűleg amennyire olcsó lesz, annyira gagyi is.

Egyébként pedig ez édeskevés, amit írtál. Analóg, vagy digitális kell? Szövet, bőr, fém... csat? Sportos, vagy elegánsabb?...

6000-ért nézz körü lsportboltban, ahol talán kapsz egy oylat, ami meg is éri a 6000-et.

Érdemesebb lenne gyűjteni, és legalább 20000 ft környékén szétnézni. Az óra lehet valaki legfőbb ékszere, és megbízható társa, de van egy szint, amit érdemes megütni.

2015. jún. 28. 15:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi azt elfelejtettem írni,hogy milyen.Elegensabbat szeretnèk,de ha kell akkor költök rá többet is.Orexben mennyibe kerül egy jobb óra?30000 alatt van?
2015. jún. 28. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Heló!

Én ott vettem egyszer egy Lorust. 24000 ft volt. Máig működik, elég erős az üveg - pedig sajnos jó sokszor odavertme neki :P. Szóval ezt speciel ajánlom.

Azt ne feledd, hogy úgymond kötelező alkudni, leglabáb 10%-ot az óra árából. Tehát 20000 ft-os órára nyugodtna mond, hogy adsz 18-at érte.

20000 alatt szerintem ne vegyél, és érdemes bőr vagy fémszíjasat venni - iylenkor minden mtuató máködik, van stopper vagy akár ébresztő benne. Nem kel la legtöbb mtuatósat venni, egy visszafögött, de szépen kinéző óra tökéletes lesz 5+ évre is.

Jó vásárlást!

2015. jún. 28. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm a választ!☺
2015. jún. 28. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:
casionál 6000-ért már van szép bőrszíjas analóg óra, nekem is olyan van, 5 éve, semmi baja
2015. jún. 28. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát mintha láttam volna Casio és Timex órákat 10e körül is. De azért egy normális óra általában 15-től indul.
2015. jún. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!