Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire számít divatosnak a...

Mennyire számít divatosnak a sodort aranylánc?

Figyelt kérdés
Kaptam a ballagásomra egy láncot és nem tudom, hogy belefér-e a hordható kategóriába, vagy inkább hagyjam meg az "idősebb" korosztály számára. (a nagymamámnak is ugyan ilyen van)
2015. jún. 28. 15:06
 1/4 A kérdező kommentje:

kb. ilyen:

[link]

2015. jún. 28. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Alkalmakra, ünnepségekre teljesen jó :) nekem is van egy aranyláncom, de nagyon ritkán hordom, mert ma félek, hogy kitépik a nyakamból :D mindennapokra szerintem ne hordd, de ha olyan helyre mentek, akkor tedd fel bátran. Nem korfüggő :) csak vigyázz rá
2015. jún. 28. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép! Örülj neki hogy egy klasszikus darab. Arannyal nem nagyon szoktak divatozni. Ha vigyázol rá meglesz nagyon sokáig. Én simán hordanám, csak az akadályozna hogy félteném.
2015. jún. 28. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2015. jún. 28. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!