Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 14 evesen tetovalas a karomra?

14 evesen tetovalas a karomra?

Figyelt kérdés
Nos hat 14 eves vagyok es szeretnek egy tetovalast valamelyik karomra. A tetovalas egy szoveg lenne. Ezt szeretnem ra tetovalni Always fight, never give up! Hogy emlekezzek ra hogy amit el akarok erni el erjem es legyek eros. Nem akarom nagy betu tipussal csak legyen ott nekem es emlekeztessen hogy kuzdjek mindenert. Mi a velemenyetek rola? Nem nagy hulyesseg? Meg erne? Hosszu tavon nem lesz zavaro? Munkahelyeken nem utasitananak el e miatt? Nem akarok mas tetkot csak ezt. Kernem a velemenyereket. Koszi!
2015. jún. 23. 21:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Hozza teszem hogy nem divatbol hordanam es focista vagyok. Fiu
2015. jún. 23. 21:56
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
De, hülyeség.
2015. jún. 23. 21:59
 3/14 anonim ***** válasza:

Várj vele még mindenképp. Higgy nekem, sokan megbánják a hirtelen felindulásból elkövetett tetoválást, és minél korábbi, annál valószínűbb, ezért érdemes megvárni vele a 18-at. Egyébként, ha nem töltötted be a 18. életéved, akkor szülői beleegyezés szükséges.

Sokat változol még addig, lehet, hogy addigra már nem, vagy más fog tetszeni.

2015. jún. 23. 22:01
 4/14 anonim ***** válasza:
40%

Először: A helyesírásodból arra következtetek, hogy egy fafej gyerek vagy 70 IQ-val. Ez az a tipikus filmbéli hülye-gyerek, aki a fejét a betonba veri, mert valaki belekötött.

Másodszor: Nem szellemi munkás leszel (ilyen helyesírással másra nem tudok következtetni), akkor nem gáz, takarítónak, favágónak, kőművesnek is kellenek emberek.

14 évesen ez akkora hülyeség, mint az Eiffel-torony, a tetoválás nem érné meg. Miért érné meg? Nem leszel tőle szebb, csak vagányabbnak hiszed magad, s pénzt sem keresel belőle. Zavaró lehet, ha már nem tetszik, s nem tartottad be az ígéreted.

2015. jún. 23. 22:15
 5/14 anonim ***** válasza:
szerintem semmiképp ne csináltasd meg,ennyi idősen nagy hülyeség lenne.
2015. jún. 23. 22:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Androidrol irtam ezert eha elo fordul hogy melle utok esetleg nem irok ekezetet mert ki lehet igy is venni hogy mire celzok bocsass meg ha neked nem megy.Tehat a valaszod nagyja lenyegtelen volt.
2015. jún. 23. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nem varratnám fel. 14 évesen még korai több okból. Először is, a tested változik, növésben vagy, a tetkó deformálódhat. Másodszor: ilyen korban még nincs eldöntve, hogy felnőttként mivel szeretnél foglalkozni, illetve hogy a céljaidtól függetlenül milyen helyen fogsz dolgozni. Sok helyen tilos tetkót viselni látható helyen, ezt vedd figyelembe.

A harmadik dolog, hogy 14 évesen rendes tetkós ezt neked nem fogja felvarrni. 16 éves kortól szülői engedéllyel igen, előbb nem. Ha meg egy haverral, vagy unalmában a lakásán tetoválgató ismerőssel megcsináltatod, több a sansz rá, hogy elrontják és aztán ott állsz 14 évesen egy elcseszett tetkóval.

Összegezve: szerintem várj minimum 18 éves korodig. Akkor már legálisan fel is varrják, a tested sem változik már annyit és a jövőd is körvonalazódik, kiderül ha esetleg hátrányt jelentene a (leendő) munkád során a tetkó. Én is szerettem volna a karomra de csak az egyetem alatt tudtam meg, hogy balesetvédelmi okokból tilos könyök alatt a tetkó. Az elved maga viszont szép, még ha közhelyes is. Inkább írd ki magadnak egyelőre a szobád falára. Élni tudsz eszerint akkor is, ha nincs a bőrödön. Majd pár év múlva, ha még mindig szeretnéd, felvarratod.

2015. jún. 24. 00:11
 8/14 anonim ***** válasza:

,,Always fight, never give up!''

,,Hozza teszem hogy nem divatbol hordanam es focista vagyok. Fiu''

Ettől közhelyesebb dolgot ki se találhattál volna.

Szimpla pozór vagy te is...

2015. jún. 24. 00:52
 9/14 A kérdező kommentje:
Neked nincs jobb dolgod mint engem kritizalni? A focit azert tettem hozza hogy ha lenne tetkom az mennyire befolyasolna a karrieremet esetleg az edzo mit gondolna. Az elvet komolyan gondoltam. Megint ertelmetlen valasz. Hagy fel ezzel a valaszolosdival.
2015. jún. 24. 08:07
 10/14 anonim ***** válasza:

Karrier?

Már el vagy igazolva egy nagyobb csapathoz?

2015. jún. 24. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!