Arról volna szó, hogy szeretnék iskolába feltenni nagya feltenni nagyon kevés 'sminket'....Tudom fiatal vagyok de az iskolában nagyon sok lánynak nagyon jól áll pedig anyu szerint nem olyan csinosak,inkább csontosak.Egy pici szempillaspirál lenne meg szájfény ami alig látszik.Anya meg apa megengedik de csak úgy ha anya fest ki:D Mert én nem tudom a szempillaspirált nem elkenni:D Szóval szerintetek nem lenne baj?A tanárok nem szólnak az biztos!
Köszönöm a válaszokat!
12/L
2010. márc. 1. 20:52
1/10 anonim válasza:
ennyi még jó is :D
2010. márc. 1. 20:53
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
De amúgy nem vagyok nagyon nagylányos lelkileg,mert a mesefilmeknél meg a barbimeséknél tartok néha.DE testileg már nem vagyok például deszka(magyarul nem kicsi a mellem)
Meg mondták már hogy szép az arcom:D
De félreértés ne essék nem vagyok nagyon egós:D
2010. márc. 1. 20:57
3/10 A kérdező kommentje:
Ja, és jöhet még komment légyszives!!! :D
2010. márc. 1. 21:10
4/10 anonim válasza:
Nekem is így van és én is 12 éves vagyok...egy csomó csaj festimagát ...és nem mindig de egy héten 1x vagy 2x szoktam rakni szempillaspirált és szájfényt de semmi alapozó meg ilyen mert az undorító egy ilyen fiatal lánynak
2010. márc. 1. 21:14
5/10 anonim válasza:
Felesleges. Te magad írod, hogy nem is látszik. Szájfény ha nagyon akarod lehet (úgyis lenyalogatja az ember:)), meg valami rózsaszín, csillogós körömlakk bőven elég ennyi idősen. Különben gimiben semmi újdonság nem lesz:P
2010. márc. 1. 21:36
6/10 anonim válasza:
egy kis szempillaspirál meg szájfény nem gáz, de több felesleges, mert csak visszafele sülhet el a dolog.
de este mindig mosd le.
2010. márc. 2. 12:07
7/10 anonim válasza:
Ennyi smink csini és mutatós is lehet! ;)Szerintem nyugodtan :)
2010. márc. 2. 21:14
8/10 anonim válasza:
én is 12évesen kezdtem, és ha jól tudom 13voltam, vagy csak majdnem 13, akkor kezdtem szemceruzával. 15évesen nagyon belejöttem:D Most 17vagyok de már épp hogy sminkelek, de ezt se mindig:) Rálehet unni egyszer.
2010. márc. 19. 14:32
9/10 anonim válasza:
jah ezzel azt akartam mondani hogy nyugodtan csináld, estleg idővel többet is;)
2010. márc. 19. 14:33
10/10 anonim válasza:
Húú, én elég későn kezdtem sminkelni magam, de sose anya csinálta. Szerintem próbálgasd otthon, unalmas óráidban, mert ha anyud csinálja, akkor sose fogod megtanulni, vagy nagyon bénán fogod csinálni. Szerintem mondd meg anyudnak, hogy nem fogsz meghalni, ha belemegy esetleg a szemedbe. Bár én is inkább a körömlakkot ajánlanám, az sokkal szembetűnőbb, és csinosabb, mint egy spirál. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!