Ha már feltalálták a műszempillát, műkörmöt stb otthoni használatra, akkor lehetséges, hogy van műfog is? Megveszem és beragasztom a hiányos fog helyére?
Igen van műfog ugy nevezik hogy protézis.
Az eggyik osztálytársamnak is volt.14 éves korában a kiránduláson kitört elől az eggyik foga és ideiglenesen kivehető műfoga volt.Mindig amikor evett akkor mindig a kivehető fogábal szórakozott.És tényleg eggyáltalán nem látszódott hogy műfoga van amior viselte.Ugy tudom hogy azóta már rendes foga lett csináltatva.
nekem általános iskola 2.osztálya óta van korona a fogamon.
korin kitörtem az első kettőt.
nekem a suliorvos csinálta mindig bár 2 éve volt utoljára de régebben lejött. nem kellemes amíg felrakja de a szépségnek ára van .
szavl nekem nem hiszem hogy ideiglenes lenne de ez is volt már amikor lejött.
szerintem azt a pár napot bírd ki mert ha azt nézed egy ideiglenes az nem végleges ezzel azt mondom hogy nincs értelme feltenni meg utánna leszedni a fogadnak se biztos hogy jó.
és nem is kellemes amíg felteszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!