Milyen bb vagy cc krémet vegyek? Milyen korrektort vegyek pattanás eltüntetésére?
Figyelt kérdés
A bőröm kombinált sajnos sok pattanás van rajta.
Elég világos a bőröm és a legtöbb termék túl sárga az arcomon Maybelline kék tubusost szerettem volna megvenni de sajnos megszűnt.Korrektornál is ez a helyzet mind túl sárga meg narancssárga a bőrömön. Próbáltam a Catrice tegelyes korrektorát Ivory árnyalatban de az is túl sötét.
17/L
2015. jún. 19. 10:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is nagyon vilàgos, nekem Holika Holika Aqua Petit Jelly van, és nagyon jó :3 Zsíros bőrre való, tehàt, ha neked nem az, akkor ajánlom a többi koreai bb krèmet, azok nagyon vilàgosak
www.beautynetkorea.com itt nézelődj c:
2/5 anonim válasza:
hú nemár, miből gondolod, hogy megszűnt a maybelline kék tubusos?
épp azt akartam ajánlani amúgy.
3/5 A kérdező kommentje:
Mert nem találom a boltokban és olvastam ,hogy kivonták.
2015. jún. 19. 20:39
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Jöhetnek még válaszok:)
2015. jún. 19. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!