Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Első szemhéjtusnak mit ajánlotok?

Első szemhéjtusnak mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nincs benne nagy gyakorlatom, szóval valami könnyen kezelhetőre gondoltam, meg nem olyan drágára, amiért nem kár "elpazarolni". Melyik kiszerelés jobb? És melyik márka? Én a Rival de Loopra gondoltam, de igazából fogalmam sincsen, hogy melyiket érdemes.
2015. jún. 17. 10:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdésnek az essence ecsetes tusa. Nekem bevált, az volt az első. Vagy pedig valami filceset válassz, azzal lehet a legkönnyebben dolgozni pl. Avon.
2015. jún. 17. 11:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Elsőre én egy filces tust ajánlanék (pl.:essence easy 2 use),vagy ha folyékony állagút szeretnél akkor egy olcsóbb,de jó minőségű kisebb kiszerelésben kaphatót vegyél (pl.:Lovely glossy).
2015. jún. 17. 12:11
 3/3 anonim válasza:
Szerintem a tégelyes tusok is jók, nekem azzal könnyebb tusvonalat húzni (még persze gyakorolnom kell) de talán a filces a legjobb. Pl.: Aden vékony filces tusa
2015. júl. 27. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!