Hogyan tudnám elsajátítani a körömfestés vművésztetét?
Ha csak egy sima réteget rakok rá az is csúnya!:(
Ma egy egyszerű mintával brobálkoztam de az bűn ronda lett! A lemosom meg semmit nem visz ,ha mégis akor az egész lakkot!Most itt ülök szörnyen csúnya lakkal!Hogyan kéne lakkoznom vagy milyen eszközöket kéne használnom?(márkás körőmlakkokat használok)
Olcsótól a drágáig mindent kipróbáltam már, és ha nem sötét lakkot használsz,akkor látszódni fog, hogy nem tökéletes a fedés.
Ha díszíteni szeretnél,akkor menj be körmösboltba, ott tudsz venni spéci eszközöket,amikkel pl tűvékony vonalakat tudsz húzni,formázni.Vannak oktatóvideók is a neten.
1. vegyél jó minőségű lakkot
2. tisztítsd meg előtte a körmöd
3. ne túl vastag réteget tegyél rá, de azért ne is olyan keveset, hogy menet közben 3x kelljen belenyúlni az üvegbe lakkért
4. kezd középről, határozott, de nem kapkodó ecsetvonással, aztán jöhet a 2 széle
5. ha valamit elrontottál, ne maszatolj össze vissza, inkább mosd le az egész körmöd (fültisztító pálcikával)
6. két réteget minimum tegyél fel
7. mindig várd meg, amíg rendesen megszárad
8. GYAKOROLJ, egyáltalán nem nagy művészet
Milyen körömlakkot használsz?
A legtöbb körömlakk nem fed 1 rétegben, 2-3 réteg kell a tökéletes fedéshez :) Én Isanás körömlakklemosót használok, az tökéletesen leviszi. Ebayen pár száz forintért lehet kapni különböző "eszközöket"
Azokat a videokat eddig is a méhecskéset bróbáltam meg!
Már egész jó lett!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!