Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tegnap szúrtam magamnak 1...

Tegnap szúrtam magamnak 1 orrpiercinget és lenne pár kérdésem ezzel kapcsban. Elfertőződhet?

Figyelt kérdés

A piercing vége ilyen behajtott volt,3x kellett újra szúrnom mert sehogy sem bírtam átbökni a lukon..aztán többször ki is jött,most teljesen jól bent van és nagyon szép is:)

De...

este mikor megnéztem rendesen megvolt a vége tehát az orrom belső részénél.

De ma reggelre eltűnt,mármint szerintem a bőrbe belement és próbáltam kiszedni h újra berakom,de nem tudom:S ez lehetséges?

2010. febr. 28. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
inkább szakemberrel lövetted volna akkor nemlennének ilyen problémáid. és még csak nemis drága. és igen elfertőződhet
2010. febr. 28. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
azért nem látod gondolom mert bevan dagadva az orrod.nekem is van oszt.társam szúrta nekem is bedagadt és nem látszodott.nyugi.am kend betadinnal vagy vmi gyulladás csökkenővel
2010. febr. 28. 13:18
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!