Mi a véleményetek ezekről az ecsetekről?
ezeknek az ecseteknek milyen lehet a minősége? nekem így képekről jónak tűnik. szerintetek is? megéri? valaki rendelt már valahonnan ecsetet? ha ezek nem annyira jók és valaki rendelt már netről olcsón (pl ebay) tudná nekem linkelni?
1.
2.
3.
nem vettem meg őket, csak hasonlót, de ránézésre nagyon szintetikusak. persze lehet, hogy élőben másmilyennek tűnnének és jók lennének.
én ezeket rendeltem eddig, alin is vannak ezek a szettek:
ezek nagyon jó minőségűek, puhák, nem szúrosak és tartósak.
lehet kapni ugyanezeket olcsóbban is, most csak a kép miatt linkeltem be őket.
a real techniques hamisítványokat is dícsérik krémmánián. érdemes rákeresni ott a krémmánián az ebay márkára és a joursna ecsetekre.
Amik az ali-s linkeken vannak szörnyen béna minőségűek nagyon szintetikusak és inkább ellened dolgozik, mint veled. Amit pedig a kérdező linkelt teljesen jók, a másodikat ismerem csak arra rá lehet fogni, hogy jó minőségű, puhák és teljesen jól lehet velük sminkelni.
Viszont én azt a nagyon sok darabos készletet nem ajánlanám! Egy hasonlóm van (7 db-os) a szájra való ecsettel szép tusvonalat lehet húzni zselés tussal, a szemöldök formázó is jó és a ferde ecsettel szemöldököt szépen ki lehet húzni, de ennyi a használható belőle, gondolom a nagyobb készletből sem használható sokkal több :) Azért pedig, hogy rossz ecsetek porosodjanak a fürdőszobában teljesen felesleges ennyi pénzt is kiadni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!