Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek ezekről az...

Mi a véleményetek ezekről az ecsetekről?

Figyelt kérdés

ezeknek az ecseteknek milyen lehet a minősége? nekem így képekről jónak tűnik. szerintetek is? megéri? valaki rendelt már valahonnan ecsetet? ha ezek nem annyira jók és valaki rendelt már netről olcsón (pl ebay) tudná nekem linkelni?

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2015. jún. 10. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:

nem vettem meg őket, csak hasonlót, de ránézésre nagyon szintetikusak. persze lehet, hogy élőben másmilyennek tűnnének és jók lennének.

én ezeket rendeltem eddig, alin is vannak ezek a szettek:

[link]

[link]

ezek nagyon jó minőségűek, puhák, nem szúrosak és tartósak.

lehet kapni ugyanezeket olcsóbban is, most csak a kép miatt linkeltem be őket.

a real techniques hamisítványokat is dícsérik krémmánián. érdemes rákeresni ott a krémmánián az ebay márkára és a joursna ecsetekre.

2015. jún. 10. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!(:
2015. jún. 10. 17:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Amik az ali-s linkeken vannak szörnyen béna minőségűek nagyon szintetikusak és inkább ellened dolgozik, mint veled. Amit pedig a kérdező linkelt teljesen jók, a másodikat ismerem csak arra rá lehet fogni, hogy jó minőségű, puhák és teljesen jól lehet velük sminkelni.

Viszont én azt a nagyon sok darabos készletet nem ajánlanám! Egy hasonlóm van (7 db-os) a szájra való ecsettel szép tusvonalat lehet húzni zselés tussal, a szemöldök formázó is jó és a ferde ecsettel szemöldököt szépen ki lehet húzni, de ennyi a használható belőle, gondolom a nagyobb készletből sem használható sokkal több :) Azért pedig, hogy rossz ecsetek porosodjanak a fürdőszobában teljesen felesleges ennyi pénzt is kiadni...

2015. jún. 17. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!