Hogyan húzzam ki felül a szemem szemceruzával?
Alul már nagyon jól megy,mindennap ki is szoktam húzni a szemem,de felül még sose sikerült szépen,olyan girbe-gurba lesz a vonal,meg hogyha becsukom a szemem,nem látom rendesen:D Hát eléggé ügyetlen vagyok:)Ilyesmi szemceruzám van:
Szóval hogyan húzzam ki a szeme fölül,hogy szép vonal legyen?És a szempillák fölötti részt kell kihúzni ugye?:)
16/L
Szia.
A szemceruzáknál a fő ,hogy jól fogjon és egy ideig meg is maradjon.Így képről nem lehet megmondani milyen ez a szemceruza,de ha jó akkor okés.
A kihúzást úgy csináld,hogy a szemhéjadat húzd fel az ujjaddal, és hasonlóan mint alul húzd meg a vonalat.Ez a rész nem annyira feltűnő,legalábbis nálam,de azért a biztonság kedvéért kihúzom azt is néha.
Felül,a szempillák fölött,már nálam intenzívebb sminknek számít,nem nagyon használom.
De szép vonalakt úgy tudsz húzni,ha sokat gyakorolsz a tükör előtt.Hidd el megteszi a hatását.Olyan ez,mintha most tanulnál meg rajzolni valamit.Légy türelmes,és nagyon szépen sikerül majd.
16/L
-C-
nem feltétlen a szempillák fölött.
kihúzhatod ott is, de úgy szerintem elég idétlenül néz ki, ha belül-fölül kimarad :D
én úgy szoktam, hogy bedugom úgy, mintha alul húznám, aztán rácsukom a szemem és gyorsan végighúzom, ha kell, többször is, elölről-hátulról.
nem feltétlen sikerül elsőre, de ha sokat gyakorolsz, menni fog :)
fönt nekem sem, megy ezért nem is húzom ki :S
mindíg ottmarad egy csík, ami nincs kihúzva :S
Én nyitott szemmel szoktam felül kihúzni!Amelyik szememet éppen festem avval egy kicsit hunyorítok!-és szépen lassan huzom ki felül, nem pedig egy határozott vonallal!Régen én sem tudtam!De most egy jó Avonos szemceruzám van!Nevét nem tudom, de zöld a külseje és rózsaszín virágok vannak rajta!Egyik vége sötétkék a másik pedig fekete(navy&black)!
A lényeg, hogy puha legyen a szemceruzád "grafitja", szóval egy vagy két huzás után fogjon!
20L
Nekem is ilyen szemceruzám van, szerintem a legjobb, ha felül is ki akarod húzni.
Először alapozd le, hogy könnyen lejöjjön, ha elrontod.
Csukd be a szemed és húzd kifelé a bőrt a szemed sarkánál.
Próbálj minél vékonyabb vonalat húzni, mert a vastaggal csak elrontod az arcod. Ha cicásabb szemeket akarsz, húzd kicsit tovább és próbáld felfelé kunkorítani kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!