Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan húzzam ki felül a...

Hogyan húzzam ki felül a szemem szemceruzával?

Figyelt kérdés

Alul már nagyon jól megy,mindennap ki is szoktam húzni a szemem,de felül még sose sikerült szépen,olyan girbe-gurba lesz a vonal,meg hogyha becsukom a szemem,nem látom rendesen:D Hát eléggé ügyetlen vagyok:)Ilyesmi szemceruzám van:

[link]

Szóval hogyan húzzam ki a szeme fölül,hogy szép vonal legyen?És a szempillák fölötti részt kell kihúzni ugye?:)

16/L

2010. febr. 27. 18:50
 1/7 anonim ***** válasza:
54%

Szia.

A szemceruzáknál a fő ,hogy jól fogjon és egy ideig meg is maradjon.Így képről nem lehet megmondani milyen ez a szemceruza,de ha jó akkor okés.

A kihúzást úgy csináld,hogy a szemhéjadat húzd fel az ujjaddal, és hasonlóan mint alul húzd meg a vonalat.Ez a rész nem annyira feltűnő,legalábbis nálam,de azért a biztonság kedvéért kihúzom azt is néha.

Felül,a szempillák fölött,már nálam intenzívebb sminknek számít,nem nagyon használom.

De szép vonalakt úgy tudsz húzni,ha sokat gyakorolsz a tükör előtt.Hidd el megteszi a hatását.Olyan ez,mintha most tanulnál meg rajzolni valamit.Légy türelmes,és nagyon szépen sikerül majd.

16/L

-C-

2010. febr. 27. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nem feltétlen a szempillák fölött.

kihúzhatod ott is, de úgy szerintem elég idétlenül néz ki, ha belül-fölül kimarad :D

én úgy szoktam, hogy bedugom úgy, mintha alul húznám, aztán rácsukom a szemem és gyorsan végighúzom, ha kell, többször is, elölről-hátulról.

nem feltétlen sikerül elsőre, de ha sokat gyakorolsz, menni fog :)

2010. febr. 27. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:

fönt nekem sem, megy ezért nem is húzom ki :S

mindíg ottmarad egy csík, ami nincs kihúzva :S

2010. febr. 27. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nyitott szemmel szoktam felül kihúzni!Amelyik szememet éppen festem avval egy kicsit hunyorítok!-és szépen lassan huzom ki felül, nem pedig egy határozott vonallal!Régen én sem tudtam!De most egy jó Avonos szemceruzám van!Nevét nem tudom, de zöld a külseje és rózsaszín virágok vannak rajta!Egyik vége sötétkék a másik pedig fekete(navy&black)!

A lényeg, hogy puha legyen a szemceruzád "grafitja", szóval egy vagy két huzás után fogjon!

20L

2010. febr. 27. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
én felül úgy szoktam hogy amelyik szemem csinálom becsukom és így elhúzom oldalra (mintha kínai szemem lenne) és így a szemceruzával pár határozott vonallal könnyebb. :)
2010. febr. 27. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen szemceruzám van, szerintem a legjobb, ha felül is ki akarod húzni.

Először alapozd le, hogy könnyen lejöjjön, ha elrontod.

Csukd be a szemed és húzd kifelé a bőrt a szemed sarkánál.

Próbálj minél vékonyabb vonalat húzni, mert a vastaggal csak elrontod az arcod. Ha cicásabb szemeket akarsz, húzd kicsit tovább és próbáld felfelé kunkorítani kicsit.

2010. febr. 27. 21:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2010. febr. 28. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!