Zalaegerszegen melyik boltba tudnék venni olyan kulcstartót vagy nyakláncot ami egy ketté tört szív és össze lehet illeszteni?
Figyelt kérdés
Valami hasonló is jó,amit párok használhatnak, nyakláncnak vagy kulcstartónak, de elfogadható áron2015. jún. 5. 16:28
1/2 anonim válasza:
Pontos helyet nem tudok, de valószínűleg minden bizsuboltban kapható ilyesmi, legalábbis ahol én lakok ott mindenfelé van ilyesmi. Viszont pasinak ne adj fél szívet meg hasonlókat, mert irtó ciki lesz neki hordani. Nekem még nőként is ciki lenne mondjuk...
2/2 anonim válasza:
Pláza emeletén a bizsus, ott van többféle is..egyik ismerősömet elkísértem anno vásárolni, ő is ott vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!