Tudtok megbízható kiszállítót, ahonnan ilyesmi táskákat tudok rendelni? (kép)
Figyelt kérdés
Elsősorban e-bay, amazon... ilyesmikre gondolok, van aki ilyen helyről rendelt hasonló táskát és megbízhatónak, tartósnak bizonyul? Iskolatáskának kellene.
Egyébként én ezt néztem ki, de nem tudom mennyire lenne tartós sulitáskának, vagy elég nagy lenne-e, szerintetek? (a pántjai nem néznek ki túl biztatóan..)
2015. jún. 5. 10:47
1/4 anonim válasza:
Ha megfelel Magyarországról is, akkor a H&M-ben meg ilyen helyeken is lehet kapni, nem szükséges külföldről rendelned. Sőt még kínaiban is láttam ilyet :D Ja meg tavaly a Deichmannban is láttam. Átlagban 5-6000 Ft.
2/4 A kérdező kommentje:
Magyarországról még jobb is, H&M-ben már néztem, ott nem találtam, kínait nem akarok, Deichmann-t majd megnézem, köszi :)
2015. jún. 5. 17:25
3/4 A kérdező kommentje:
Ha tudtok még rendelési lehetőséget hálás lennék ha írnátok :)
2015. jún. 6. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!