Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Saját köröm megerősítésének...

Saját köröm megerősítésének mi a titka?

Figyelt kérdés

Évek óta építek műkörmöt, nagyon ritka,ha leesik, vagy elválik. De a saját köröm megerősítésnél mindig lejön.Miért?

Pedig bezárom a köröm széleknél, de persze a végén formázásnál reszelek belőle.

De ha rendes köröm építésnél is ugyanúgy előfordul, hogy a szabad köröm véget a zselével együtt ugyanúgy reszelem, mint mikor a saját köröm megerősítésénél, csak akkor nem a zselével együtt nől meg a saját köröm. Mi lehet a hiba, vagy tudtok valamilyen taktikát? köszi

2010. febr. 27. 13:25
 1/6 anonim ***** válasza:
citromlé;)
2010. febr. 28. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt, amikor "csak zselével próbáltam" lepattogott a körmömről a zselé..

pedig rendesen mattítottam a körmöm és jó minőségű zselét használok..

Lehet kapni alapozó réteget a zselé alá, ami sokkal jobban tapad a saját körömre, mint a zselé..

1 réteg alapozó aztán min. 2 réteg zselé. Elvileg így szépnek és tartósnak kéne lenni.

Hány percig lámpázod ?

2010. febr. 28. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Szedjél cinket, áztasd a körmeidet olivaolajba.
2010. febr. 28. 20:33
 4/6 A kérdező kommentje:

1.citromlét inkább teába, de köszi, látom értesz hozzá:)

2. Három percig, vagy van,hogy 4 is, míg a többit elkészítem, 2 lámpám van, egyik kéz mindig gépben van.

Egy építőzselét használok, ami 5éve bevált az építésnél, egyedül a saját köröm megerősítésénél nem jön össze mindig van 1 vagy 2 köröm,aminél elválik.

3.A cink is jó ötlet. De mért áztatnám én olivába, mikor a kuncsaft körméről van szó? :)

2010. márc. 1. 04:35
 5/6 anonim ***** válasza:

16:30 vagyok.

Ma utánakérdeztem és nem tudtak többet mondani annál, mint amit én próbáltam, de nem vált be..

A lényeg az g bufferrel minél " érdesebbre " csiszoljuk a körmöt és az első réteg zselé nagyon - nagyon vékony legyen, és lefelé a barázdákba " tunkoló " mozdulatokkal vigyük fel a zselét és ezt kb. 4-6 percig lámpázzuk. Igazából és a köztes réteget csak 2-3 percig szoktam..

azaz ha te tovább akkor azt duplázd ennél a rétegnél..

lehet már próbáltad, de hátha csak én csinálok v.mit rosszul :)

nekem már 2. napja van rajta a zselé és még nem jött fel, lehet most sikerült (:

Sok sikert ;)

remélem segítettem.

2010. márc. 1. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok (:

" g bufferrel "

ez. " hogy bufferrel " akart lenni, bocsi :)

2010. márc. 1. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!