Mennyire jók az Alverde bio kozmetikumok?
Ritkán sminkelek, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy ég és vörös a szemem és viszket a bőröm a szemceruzámtól, szemhéj púderemtől, amit ráadásul a múlthónapban vettem ( Max Factoros ).
Egy érzékeny bőrű ismerősöm ajánlotta, hogy neki bejött, még nem volt időm boltba menni, de lassan itt a nővérem esküvője és ki kéne találnom valami megoldást.
Szia én kb 4 éve szinte csak az alverde termékeit hadznßlom.Sminkbe, tusfűrdőbe, kézkrémbe, ajakápolóba, stb.
És nagyon megvagyok elégedve velük. Kínéletesek a bőrhöz. És tartósak is. A rúzst még nem próbáltam mert kicsi a színválaszték. Púderek nagyon jól. A szemceruzàja pedig nagyon tartós !
Ha az érzékenység a gond, és van rá pénzed, akkor ne Alverdét vegyél, vannak sokkal jobb alternatívák.
Amúgy attól függ, nekem nagyon rossz tapasztalatom van vele, de az alapozóik, highlighterük, rúzsaik nagyon jók, szerintem. Ami nekem csalódást okozott, az a gél tus, azt még az ellenségemnek sem kívánnám, annyira sz.r volt..
Az Alverde termékeit én kerülöm. Legalábbis ami az arcomat illeti.
A smink termékekről pont nem tudok beszámolni, de az arckrémekből, testápolókból és még a babafürdetőből is árad az alkoholszag (ami Alverdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!