Szombaton 10 órakor ballagok és még előtte kellene kisminkelnie engem valakinek profinak SZIGETSZENTMIKLÓSON van valami ötletetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
A baj hogy nem tudom van-e olyan aki engem reggel 6-7 óra körül fogadni tudna,hátha van olyan sminkes az ismerettségi körötökben SZIGETSZENTMIKLÓSON vagy esetleg Tökölön,Dunaharasztin,Szigethalmon aki tudna ilyen korán vállalni? sürgős2015. jún. 2. 21:37
1/6 anonim válasza:
Nyolcadikos ballagásra MINEK?????
2/6 anonim válasza:
a legtöbb kozmetikus jó pénzért el fog vállalni.
3/6 A kérdező kommentje:
1. Én se tennék szívesen sminket de sajnos a tinikor miatt nagyon súlyos pattanásaim és aknéim vannak amit az itthoni alapozással nem tudok úgy elfedni mint egy profi.
2015. jún. 2. 21:59
4/6 anonim válasza:
Úgy is sírni fogsz. Amúgy meg az osztálytáraid hogy oldják ezt meg? Vagy csak te akarsz 2 kiló vakolattal menni?
5/6 anonim válasza:
Szerintem van!Menj el a legközelebbi kozmetikába,biztosan vállalni fognak :) de ajánlom, hogy vigyél magaddal egy fényképet is, hogy milyen sminket szeretnél,nehogy mást kapj!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Sikerült lefoglalni időpontot reggelre és még jó áron is van, Szigethalmon.
2015. jún. 4. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!