1/5 anonim válasza:
Organikus, cuki, isteni az illata, és hidratál. Én ezt szeretem benne
2/5 anonim válasza:
Semmi jó nincs benne, épp csak egy divatvacak amit a buta embereknek sok pénzé el lehet adni.
3/5 anonim válasza:
Kőkemény marketinggel eladott divatcikk. Pont jó arra, hogy ha a pónis matricákról már leszokott a kiscsaj, legyen mit gyűjteni. Sok szín, illat, olcsó. :D
Magyarországon meg gondolom erre is mehet a nyálverés. Hát neki van ilyen és sokért rendelte ám, mert most minden trendi csajnak ilyen van. :D Ha fillérekért dobálnák, mint a többi ajakápolót, nem lenne hasraesve tőle senki szerintem. Tényleg jók az illatok, de a hatása nem olyan extra. Ez a níveákról is elmondható, csak az régi trend. :D
4/5 anonim válasza:
mert intenzíven hidratál.
lehet, hogy trendi, de annyira nem drága. egy évig is elég 2000 ft-ért. nekem ez megéri.
5/5 anonim válasza:
Embertől függ. Tényleg. Amerikában is csomóan imádják, és működik nekik, mások meg arra panaszkodnak, hogy szárítja a szájukat, semmit nem hidratál, és max. az illata meg a formáha jó benne :D. Ez tényleg csak attól függ, hogy az adott ember ajkával milyen a "kémiája" az anyagnak. 2000 Ft-ot én mondjuk drágállok egy ilyen ajakápolóért, ami azért eredetileg nem luxustermék, olcsóbban is vannak jó termékek sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!