A sparos Ellahammer táskák mennyire gázok?
2015. máj. 28. 21:04
1/6 A kérdező kommentje:
ti hordanátok?
2015. máj. 28. 21:45
2/6 anonim válasza:
Én nem is tudtam, hogy ezek Sparosak, első ránézésre jó minőségűnek gondolnám.
Ha sportos stílusod van, akkor simán mehet. Nekem nem, ezért nem hordanám, de semmiképp sem tartanám cikinek, mint anno a Tesco-s Fila táskát :D
3/6 anonim válasza:
Én hátiszákot meg irattartót akarok venni, mert igenis jó minőségű táskákról van szó. Biztos sokan fognak ilyet hordani(mint anno a Filát), mert nagyon olcsón lehet most hozzájutni az akció keretében.
4/6 anonim válasza:
én vettem matricakönyvvel kedvezményesen hátizsákot a páromnak. tök jól. eladnék tele matrica könyvet darabját ezresért.
5/6 anonim válasza:
Gáznak egyáltalán nem gázak. Én nemrég vettem egy ilyen táskát, és nem bántam meg, remekül funkcionál. Szerintem esztétikailag sincs vele semmi gond, modern, mégsem hivalkodó kinézetű. Ajánlom.
6/6 anonim válasza:
elég jó minőségűek. párom is azzal jár melózni. van telerygasztott matricakönyvem eladó 1000 ft-ért. 3 db is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!