Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Másnak is ennyi ideig tart a...

Másnak is ennyi ideig tart a tusvonal meghúzása?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakran húzok tus vonalat, már évekkel ezelőtt kezdtem, néha pár perc alatt tökéletes lesz, de nagyon sokszor nem akar még így se összejönni és akkor minimum egy óra mire kész lesz, főleg ha cicásat csinálok. Sokféle tust kipróbáltam. Általában filces tust használok, a farkincát pedig folyékony tussal húzom meg. Este annyira sajnálom lemosni, mikor tudom, hogy mennyit kinlódtam vele és másnap kezdem előröl.
2015. máj. 24. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
49%

Egy komplett sminket elkészítek kb. 15 perc alatt.

Ha csak egy tusvonal, akkor néhány perc.

Egy óráig nem tudnék pepecselni semmivel sem :)

2015. máj. 24. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Zselés tus+ferde vékony ecset.A legjobb,legszebb,leggyorsabb.
2015. máj. 24. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem is sokáig tartana egyes tusokkal a húzás, ezért veszem a S-he fekete vízálló szemhéjtust, ezzel nagyon könnyű kihúzni a szememet, próbáld ki szerintem.
2015. máj. 24. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is zseléssel a legkönnyebb, 5 perc akkor, ha tökölök vele.

más típusúakkal én is el tudok szórakozni fél óráig is, szóval szerintem is a zselés a legjobb, ferde ecsettel

2015. máj. 24. 20:43
 5/7 anonim ***** válasza:
51%
Egyáltalán minek tust használsz ha ennyit kell vacakolnod vele? Szemcerkával is lehet olyan vonalat húzni, én is azzal szoktam, sokkal könnyebb az eredmény meg semmiben nem különbözik.
2015. máj. 24. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
A zselés nekem nem jött be, de főleg azért mert olyan rossz a szemem hogy szószerint centikre kell hajolnom a tükörtől hogy tisztán lássak, meg ha 1-2 napig nem csinálom már nem is megy szóval folyékony ecsetes tust használok. Cicaszemet nem húzok mert jön a "jaj ez hoszabb jaj ez rlejjebb áll" dilemma.
2015. máj. 27. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Szemceruzával azért nem egészen olyan, a vége meg végképp nem lesz olyan szép elvékonyodó, az csak ecsetes tussal.
2015. jún. 1. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!