Sprite ajakbalzsam? Milyen?
Figyelt kérdés
Láttam a Dougles-ben sokfélét, coca colás is volt. EZ valóban olyan ízű?2010. febr. 25. 18:39
1/13 anonim válasza:
Én 2 évvel ezelőtt kaptam, egyenesen Amerikából (:
Tényleg olyan ízük van, de az illatuk feltűnőbb.
Szerintem a legjobb az epres fantás, majd nézd meg azt is.
Amúgy nem túlzottan jók, ha arra használnád, hogy ne cserepesedjen ki a szád.
2/13 A kérdező kommentje:
xD
Nem láttam epres fantásat, csak coca colásat, coca cola vaniliásat, meg spriteot, csak el nem tudtam képzelni mire jó... Mjad lehet, hogy vezsek. Egy próbát megér :)
2010. febr. 25. 20:22
6/13 anonim válasza:
fúú ezazizé mennyi?
és hol lehet venni?:D
Debrecenben főleg :D xd
7/13 A kérdező kommentje:
Hát ő izé. Én a 22. kerületben lakom, és a Camponai Douglesben láttam. Próbált ilyen üzletben. Parfüméria, ha hülyén írtam volna a nevét :D
2010. febr. 25. 20:34
8/13 anonim válasza:
Pontosan ott az epres :P Én ma konkrétan egész nap a camponában voltam, Douglesben is, de valahogy nem szúrt szemet.
9/13 A kérdező kommentje:
Én majdnem kikunyeráltam, csak nem tudtam, hogy olyan-e tényleg :):) Érzékem van az ilyen dolgok megtalálásához. :D
2010. febr. 26. 17:31
10/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom, hogy ott az epres, de a camponában nem láttam :(
2010. febr. 26. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!