Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vékony szemhéjtust, hogy...

Vékony szemhéjtust, hogy használjam?

Figyelt kérdés

Vettem egy Catrice szemhéjtust, nagyon dicsérték, én eddig mindig vastagabb fejűeket használtam, vagy szemkihúzó tollat, de ezt nagyon ajánlották, gondoltam kipróbálom, hátha még szebb vonalat fogok tudni vele húzni. Hát tévedtem. Nem tudok vele normális vonalat húzni, tiszta cikk-cakk lesz a teteje, mire talán már egyenes lenne addigra túl vastag, ha kevés festék van rajta akkor alig fog, de ha sok akkor meg már folyik. Tény, hogy kinek, mi válik be?! Na, de azért nem vagyok már annyira kezdő, akkor nekem miért nem sikerül? Van erre valami külön módszer, hogy hogy tartsam az ecsetet? Vagy lemondhatok róla?

Amúgy ilyesmi az ecsete: [link]

2015. máj. 19. 17:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Picit vékonyabb annál, amit küldtem képet, de hasonló
2015. máj. 19. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
4szer vettem ilyet már és vagy milliószor próbálkoztam, de soha sehogy nem tudtam vele normálisan kihúzni a szemem. Nekem mindenhogy a szempilláimra ment a fele, nem tudom úgy tartani hogy össze ne mázoljam a szempilláim, arról meg szétkenődik mindenhova... feladtam. Maradok a szemcerkáknál. :D
2015. máj. 19. 18:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Na ez meg a másik, hogy a fele a szempillámra megy. :D
2015. máj. 19. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Viszont egy valamire mégis jó, ha cicás tusvonalat húzok, akkor a farkincát nagyon szépen meg tudom csinálni vele, de ennyi:D
2015. máj. 19. 18:06
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem sem a kedvenceim az ilyen tusok, nehéz velük dolgozni, de amúgy gyakorlás kérdése, néha nagyon szépre meg tudom csinálni. a zselés tus viszont nagyon bevált!
2015. máj. 19. 20:01
 6/9 A kérdező kommentje:

akkor még gyakorolgatok egy kicsit, hátha:)

A zselés tustól is félek egy kicsit, mert olyan meg aztán tényleg még életemben nem volt a kezemben:D

2015. máj. 19. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
én is sokáig kerülgettem, de 2. alkalommal nagyon szép vonalat tudtam vele húzni. mondjuk egy jó ecset is kell hozzá, az essence tus ecsete nekem bevált. azzal folyékonyt tust is könnyebb használni.
2015. máj. 19. 20:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen Catrice szemhéjtusom van és nekem ez a kedvencem. Nagyon szép tust lehet csinálni :)

Szerintem is gyakorold még,próbáld meg pár határozott mozdulattal megcsinálni,mert ha én is ilyen kisebb mozdulatokkal pepecselek rajta akkor nem lesz egyenes a vonal.

Én általában két határozott mozdulattal meghúzom a keretet aztán azt töltöm fel,és így teljesen egyenes lesz :)

2015. máj. 20. 18:00
 9/9 anonim ***** válasza:
esetleg próbáld ki azt, hogy először ceruzával húzod meg a vonalat, utána húzod át tussal.
2015. máj. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!