Vékony szemhéjtust, hogy használjam?
Vettem egy Catrice szemhéjtust, nagyon dicsérték, én eddig mindig vastagabb fejűeket használtam, vagy szemkihúzó tollat, de ezt nagyon ajánlották, gondoltam kipróbálom, hátha még szebb vonalat fogok tudni vele húzni. Hát tévedtem. Nem tudok vele normális vonalat húzni, tiszta cikk-cakk lesz a teteje, mire talán már egyenes lenne addigra túl vastag, ha kevés festék van rajta akkor alig fog, de ha sok akkor meg már folyik. Tény, hogy kinek, mi válik be?! Na, de azért nem vagyok már annyira kezdő, akkor nekem miért nem sikerül? Van erre valami külön módszer, hogy hogy tartsam az ecsetet? Vagy lemondhatok róla?
Amúgy ilyesmi az ecsete: [link]
akkor még gyakorolgatok egy kicsit, hátha:)
A zselés tustól is félek egy kicsit, mert olyan meg aztán tényleg még életemben nem volt a kezemben:D
Nekem is ilyen Catrice szemhéjtusom van és nekem ez a kedvencem. Nagyon szép tust lehet csinálni :)
Szerintem is gyakorold még,próbáld meg pár határozott mozdulattal megcsinálni,mert ha én is ilyen kisebb mozdulatokkal pepecselek rajta akkor nem lesz egyenes a vonal.
Én általában két határozott mozdulattal meghúzom a keretet aztán azt töltöm fel,és így teljesen egyenes lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!