Sminkmániás vagyok?

Figyelt kérdés

ha bemegyek egy boltba késztetést érzek új sminkezköz vásárlására. (még csak néhány holmim van)

am max. 2hetente festem ki magam 13/L

2015. máj. 15. 15:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam, valószínűleg csak az újdonság miatt, na meg a sok szép színes meg felnőtt csajos dolog vonzó fiatalként... majd leszoksz róla ha találsz érdekesebb elfoglaltságot. :)
2015. máj. 15. 15:16
 2/8 A kérdező kommentje:

remélem :)

köszi a választ

2015. máj. 15. 15:20
 3/8 anonim válasza:
90%
Dehogy is, egy kedves tizenéves lány vagy aki szeret (mint minden más tizenéves lány) szépítkezni és ezért okoz örömöt a sok szép kozmetikum és kozmetikai eszközöknek a birtoklása használata. De azért a tanulásról se feledkezz meg!
2015. máj. 15. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Fogyasztót neveltek belőled:D
2015. máj. 15. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
"majd leszoksz róla ha találsz érdekesebb elfoglaltságot." Ugyan találtam más elfoglaltságot, de én a mai napig nem szoktam le erről, folyton dobom kia megavasodott kétszer használt cuccaimat! Én inkább erről szoknék le, hogy olyat ne vegyek, amire semmi szükség! De miért hiszem azt a boltban, hogy azt feltétlen be kell szereznem? Amúgy csak kozmetikai cuccokkal vagyok így.
2015. máj. 15. 16:43
 6/8 anonim ***** válasza:
82%

én is mindig késztetést érzek, mert imádom a smink cuccokat. legtöbbször már nem vásárolok, mert már így is túl sok ilyesmim van, és nem találok a boltban olyat, amihez nincs hasonlóm. : )

vegyél pár cuccot nyugodtan, de csak olyat, amit használni is fogsz, így nem feleslegesen költesz rá.

2015. máj. 15. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
En is így vagyok sajnos.Mostanaban mar sikerult megállnom hogy ne vegyek olyan dolgot amit egyszer sem használok vagy csak egyszer.Olvastam arrol hogy ez lehet egy pszichológiai betegseg is.Kenyszeres vásárlás a neve.
2015. máj. 16. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is tul voltam pont 13 evesen kedzett el érdekelni a smink, és nagyon sok smink cuccot akartam,évek alatt persze gyarapodtak a cucok sok felesleges szart vettem amit bánok jópar termeket oda adtam volt baratnomnek de meg most is vannak termekek amiket a kukaba dobnek ki mert hirtelen felindultsagbol vettem. Majd te is tul leszek rajta ne agodj én mindig imadok sminkelni de nem vagyok smink örült.
2020. júl. 6. 03:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!