Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ki milyen tust, szempillaspirá...

Ki milyen tust, szempillaspirált használ?

Figyelt kérdés
Szeretnék, egy hosszan tartó tust találni. Ami egész nap megmarad, nem fakul ki, nem kenődik szét, akár egy meleg nyári napon, akár ha elkap az eső. Ti milyen márkákat használtok? Valamint ugyan ilyen jó szempillaspirált keresek. Ha vízálló az még jobb, lényeg, hogy tartós legyen!
2015. máj. 11. 22:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Spirálból nekem a legtartósabb eddig a Lovely Curling. Tust nem használok.
2015. máj. 11. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:

tus: rimmel zselés tus

spirál: catrice better than false lashes

2015. máj. 12. 00:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg L'oréal folyékony tust használok viszont a zselések a bombabiztosak. Szempillaspirálból is a L'oréal és a Maybelline vált be. A Rimmelt is nagyon dicsérik, de én még nem próbáltam.
2015. máj. 12. 08:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Tus: most éppen Lovely Pin-up Liner filces tust (de ezt már nem lehet kapni), illetve NYC folyékony tust (ezzel nagyon precíz vonalat lehet húzni, de hajlamos a kopásra meg picit a kenődésre). Nekem amúgy eddig a Lady Ann tus vált be a leginkább, aluljárós márka, de bitang jó, tartós, pigmentált stb.

Szempillaspirál - Lovely Curling Pump Up tényleg jó. Dr vízállót még én is keresek amúgy :).

2015. máj. 12. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Szempillaspirál: Bourjois Volume Clubbing. A legjobb! Hosszú, dús, vastag, fekete pillákat csinál, műszempillahatáshoz közelít.

Tus: A két kedvencem a Loreal és a MAC zselése. Brutál tartósak, pigmentáltak, nem kenődik egyik sem.

2015. máj. 12. 15:53
 6/7 anonim válasza:

[link]

Ez tényleg egész nap rajtad marad.(még éjszakára is:DD)Nagyon jó,ajánlom.

Szempillaspirálok közül most a Rimmel scandeleyes fekete-narancs spirálját használom.Ezt viszont nem ajánlanám neked,mert sajna olyan 2-3 óra után az alsó pillasorról pereg a cucc.:)

2015. máj. 12. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:

tus: S-he vízálló

szempillaspirál: Astor Big&Beautiful Boom

2015. máj. 12. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!