Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ha csak púdert használok, de...

Ha csak púdert használok, de alapozót nem, az is megfelel?

Figyelt kérdés

Nem arra megyek h minden egyes bőrhibát elfedjen,csak hogy egységesítse nagyjából az arcom.

Nekem most Essence compact púderem van.Csak alapozóra lehet felvinni?

2015. máj. 11. 20:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az alapozó jobban egységesíti a bőrt, a púder inkább arra való, hogy az alapozott arc ne legyen maszk hatású és tartósítsa a sminket.
2015. máj. 11. 20:07
 2/6 A kérdező kommentje:
értem,szóval ha csak púdert használnék az nem maradna az arcomon?Mert tényleg,csak picit pirosas az arcom,és nem szeretnék erre alapozót kenni.
2015. máj. 11. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
dehogyis csak alapozóra. ha nem akarsz alapozót, bőven elég a púder. valamennyire fedi a bőrhibákat, és mattítja az arcod. amúgy meg "egységesítésre" találták ki a bb krémeket. megérne neked egy próbát :D
2015. máj. 11. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen az oké hogy fedi meg jó meg minden,de ha nem marad úgy majdnem egész nap azért az mégse annyira jó:)

Gondolkoztam rajta hogy kipróbálom.

2015. máj. 11. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
A púder semmit nem fog fedni, mivel nem is az a dolga. Fedésre BB krém, korrektor, alapozó való. Ezek közül válassz.
2015. máj. 11. 20:25
 6/6 anonim ***** válasza:

A testvérem sminkes, ő csak színtelen púdert ajánl mindenkinek, mert a púder dolga a mattítás, nem a fedés.

Nekem sincsenek bőrhibáim, csak nem egységes az arcszínem, ezért használok alapozót. Púdert meg azért, hogy az alapozó ne másszon el napközben.

2015. máj. 11. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!