Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orrpiercing összeforrna 6 óra...

Orrpiercing összeforrna 6 óra alatt?

Figyelt kérdés

Az igazgató ki akarja vetetni, már kb 10 hónapja megvan.

A kérdésem az lenne, hogyha napi 6 órára kivenném, beforrna?

Utána visszaraknám

A másik meg, hogy most valami összenyomós karika van benne (orvosi fém) és ezt nem lehet ki-be rakosgatni, pedig úgy szeretem!! Attól félek, ha kiszedetem, többet nem tudom használni és kárba megy 1500 Ft-om :(

2015. máj. 11. 15:08
 1/4 Nikol2323 ***** válasza:
6 óra alatt nem fog összeforrni, nyelvben forr össze nagyon hamar úgy hogy szerintem ha az igazgató ki akarja vetetni veled nyugodtan vedd ki. :)
2015. máj. 11. 15:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem 1 hetet kibírt!
2015. máj. 11. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Érdekes nekem pár perc alatt összeforrt.. Inkább próbálj kompromisszumot kötni! Vegyél egy ugyanolyan vastag, sokkal kisebb ékszert! Abba már nem igazán köthetne bele bár nem tudom hány éves vagy.
2015. máj. 12. 09:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Találtunk kompromisszumot, csak az a baj, hogy a mostani karikát szerintem nem lehet kifeszíteni, csak nem akarok pazarolni pénzt...
2015. máj. 14. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!